Geen straf, wél voorwaarden voor Tieltenaar die geslachtsdeel ontblootte in provinciedomein

Een 54-jarige Tieltenaar heeft voor de Brugse rechtbank opschorting van straf gekregen voor twee feiten van exhibitionisme, onder meer in het provinciedomein Bulskampveld in Beernem. De rechtbank plaats F.V. wel vijf jaar onder voorwaarden.

Op 4 juli vorig jaar ontblootte F.V. zijn geslachtsdeel in het provinciedomein Bulskampveld. Drie personen waren daar getuige van en verwittigden de politie. Die kon de man, die zich met de fiets verplaatste, evenwel niet meer aantreffen. Diezelfde dag pleegde F.V. gelijkaardige feiten in Wingene. Deze keer kon de Tieltenaar wél worden opgepakt. Op basis van de persoonsbeschrijving kon hij aan de feiten in Beernem gelinkt worden.

F.V. verklaarde aan de politie dat hij onder invloed was van speed en in het verleden al vaker zijn geslachtsdeel in het openbaar had ontbloot. De man werd in het verleden al eens veroordeeld voor drugs en kwam voor een zedenzaak in Gent weg met een strafbemiddeling. “Hij erkent dat hij hulp nodig heeft”, aldus procureur Mike Vanneste, die probatiemaatregelen voorstelde.

De beklaagde stelde hierop zélf voor om hem vijf jaar onder voorwaarden te plaatsen. “Hoe langer hoe beter”, stelde hij. De rechter gaf hem donderdag zijn zin. De Tieltenaar moet zich de komende jaren laten begeleiden voor zijn seksuele problematiek en moet zich onthouden van drank en drugs. (AFr)

The post Geen straf, wél voorwaarden voor Tieltenaar die geslachtsdeel ontblootte in provinciedomein is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Stroomonderbrekingen in heel Oekraïne na Russische bombardementen op elektriciteitscentrales

Minstens 1.993 kinderen zijn sinds de escalatie van de oorlog in Oekraïne vermoord of gewond geraakt. Dat zijn er gemiddeld twee per dag, meldt Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties (VN). Het echte aantal ligt volgens de organisatie hoger, maar 1.993 is het aantal dat geverifieerd kon worden. En de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken is deze

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Witte Huis: geen genocide, maar Israël moet burgers Gazastrook beter beschermen – Israëlische activisten plunderen hulpgoederen

Israëlische tanks zijn maandag verder opgerukt in Jabalia, in het noorden van de Gazastrook. Israël gaf afgelopen weekend aan dat het wil voorkomen dat Hamas kan hergroeperen in Jabalia, waar het grootste vluchtelingenkamp in de Gazastrook zich bevindt. Inwoners melden dat projectielen van tanks neerkomen in het centrum van dat kamp en dat woningen zijn verwoest door luchtaanvallen. Ondertussen staat

Lees meer »

? “Joost Klein is een ongeleid projectiel dat is ontploft”

Afgelopen weekend vond in het Zweedse Malmö de 68e editie van het Eurovisiesongfestival plaats. Het was, zacht uitgedrukt, een bewogen editie. Heeft de organisatie de goede beslissing genomen door de Nederlandse zanger Joost Klein te diskwalificeren na een ‘incident’? Wat met de commotie rond de deelname van Israël? En hoe hard is het imago van het Eurovisiesongfestival geschaad? Showbizzjournalist Mark

Lees meer »

Golden Classic On Tour trekt naar Vlaamse Ardennen: “Houden vast aan het recept”

Op zaterdag 1 juni zullen autoliefhebbers kunnen watertanden tijdens de Golden Classic On Tour. De rondrit, die autofreaks tot in de Vlaamse Ardennen brengt, wordt traditioneel gekoppeld aan een openluchtexpo Naar verwachting zullen tachtig bolides aan de start verschijnen.
The post Golden Classic On Tour trekt naar Vlaamse Ardennen: “Houden vast aan het recept” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bedrijf dat miljoenen verdiende met snoeien van taxussen wordt vervolgd voor fraude: “Als we vragen waar het geld is, hebben ze plots allemaal geheugenverlies”

De zaakvoerder van een bedrijf dat arbeiders leverde om taxussen te snoeien, riskeert 5 jaar cel voor grootschalige sociale fraude. Volgens het arbeidsauditoraat werd 2,6 miljoen euro aan sociale lasten niet betaald. Samen met tien anderen stond hij voor de rechter terecht, maar daar betwiste hij alles. “Als we vragen waar het geld is, hebben ze plots allemaal geheugenverlies.”

Lees meer »