Anderlechtfan sterft in tribune tijdens wedstrijd: “Heel het stadion juichte om een doelpunt terwijl die man vocht voor zijn leven”

Een 49-jarige man, vader van twee kinderen is woensdagavond overleden in de tribune tijdens de wedstrijd Anderlecht-Cercle. “Supporters en hulpdiensten hebben gedaan wat ze konden om hem te redden.”

 

Meer krantenkoppen in België

BEKIJK: 20-tal jonge everzwijntjes op pad met mama in Tervuren

In Duisburg zijn een 20-tal everzwijnen gespot, iets wat de laatste tijd in Tervuren wel vaker gebeurt. De gemeente roept op om alle everzwijnen in de buurt van een woning zeker te melden. "Als je everzwijnen tegenkomt moet je enerzijds genieten van de unieke ontmoeting, maar anderzijds toch een beetje afstand houden", klinkt het.

Lees meer »

Vrouw boekt onverwacht succes met levensgrote naakte replica van haar vriend: “Iemand bood er meteen 280 euro voor”

De 52-jarige Gail Lyn Bragery uit het Amerikaanse Springfield zit op een goudmijn. De vrouw ging viraal nadat ze voor de grap een levensgrote en volledig naakte replica van haar vriend breide, zodat ze niet alleen hoefde te slapen wanneer hij in zijn eigen woning overnachtte. “Mijn collega’s en vrienden vonden het geweldig, dus plaatste ik de pop online”, vertelt

Lees meer »

Oud-uitbaatster van café ‘t Molenhof in Kuurne overleden: “Tjorveline maakte zich erg geliefd”

In Brugge is Tjorveline Snauwaert op Hemelvaartdag 9 mei heel onverwacht door hartfalen thuis overleden. Ze woonde er pas enkele maanden met haar partner Christophe Van Yper. Ze was vooral bekend en geliefd in Kuurne, waar ze tot 2019 café ‘t Molenhof in de Sint-Michielsweg op Sint-Pieter heeft uitgebaat. Tjorveline werd 42 jaar.
The post Oud-uitbaatster van café ‘t

Lees meer »

Activisten bestormen Teslafabriek in Duitsland

Zo’n 1200 activisten hebben de site van Tesla in Grünheide, bij Berlijn bestormd. Er vond al sinds vorig weekend protest plaats tegen de autobouwer, die van plan is om uit te breiden in Grünheide. Rond de middag escaleerde de actie en kon de Duitse politie de activisten niet meer in bedwang houden. Volgens de Duitse krant Bild raakten drie politieagenten

Lees meer »

BULA op de oude Veemarkt: nieuw duurzaam stadsdorp in Sint-Michiels

Projectontwikkelaar Global Estate Group blaast de Veemarkt in de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels nieuw leven in en herdoopt de site tot ‘BULA’. De site wordt omgetoverd in een duurzaam stadsdorp met flats, kantoren, een Albert Hein en een deels overdekte markt.
The post BULA op de oude Veemarkt: nieuw duurzaam stadsdorp in Sint-Michiels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse Pegida-voorman steekt koran in brand in Arnhem

De voorman van de Nederlandse tak van antimoslimorganisatie Pegida heeft zaterdagmiddag in de stad Arnhem een koran verbrand. Een eerdere poging van Edwin Wagensveld in januari dit jaar om het Heilige Schrift van de islam in brand te steken mislukte omdat er rellen uitbraken. Zaterdag waren er op de plek van de verbranding geen tegendemonstranten op de been.

Lees meer »