“We hebben ze meteen naar de keel gegrepen”: iedereen in de wolken bij Club, maar Thiago nog dat tikkeltje meer

“De perfecte avond”, aldus Hans Vanaken na Club Brugge-Racing Genk. Iedereen was blij bij blauw-zwart, maar Thiago nog dat tikkeltje meer. Na drie maanden droogte kon hij eindelijk terug scoren. “Alles is mogelijk in het leven, de titel ook.” 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

Jan Bakelants breekt in ‘Special Forces’ en Davina haalt dankzij Loïc toch de finish van loodzware klimloop

Uitgeput en afgepeigerd. Aflevering vier van ‘Special Forces’ werd het verhaal van een bijzondere vriendschap tussen onderschatte rekruut Loïc Van Impe (30) en advocate Davina Simons (28), een dame met ijzeren wil. En terwijl het kwik naar 35 graden steeg, smolten ook de pantsers en deed Jan Bakelants (38) een opmerkelijke biecht over zijn wielercarrière: “Het had beter gekund.”

Lees meer »

Nederlandse Pegida-voorman steekt koran in brand in Arnhem

De voorman van de Nederlandse tak van antimoslimorganisatie Pegida heeft zaterdagmiddag in de stad Arnhem een koran verbrand. Een eerdere poging van Edwin Wagensveld in januari dit jaar om het Heilige Schrift van de islam in brand te steken mislukte omdat er rellen uitbraken. Zaterdag waren er op de plek van de verbranding geen tegendemonstranten op de been.

Lees meer »

Israël schendt mogelijk internationaal recht met Amerikaanse wapens, VN-Veiligheidsraad eist onderzoek naar massagraven in Gaza

Volgens de Verenigde Staten heeft Israël bij het gebruik van Amerikaanse wapens in Gaza mogelijk het internationaal recht geschonden. Dat blijkt uit een rapport van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook de Verenigde Naties maken zich steeds meer zorgen over schendingen van het internationaal recht en eisen vanuit de Veiligheidsraad een onafhankelijk onderzoek naar de massagraven in Gaza.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïne krijgt voor 371 miljoen euro bijkomende militaire hulp

De Verenigde Staten gaan Oekraïne voorzien van bijkomende militaire steun ter waarde van 400 miljoen dollar (371 miljoen euro). Dat blijkt uit een mededeling van het Witte Huis. Volgens Amerikaanse media bestaat de hulp onder meer uit artillerie, munitie voor luchtafweer, antitankmunitie, gepantserde voertuigen en andere wapens. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

“Het Eurovisiesongfestival dreigt te verzanden in een Eurozwanenzangfestival”

Of u nu gekeken heeft of niet, dat heeft geen belang meer. Zelfs als u de jongste maanden op Mars heeft vertoefd, dan nog heeft u onmogelijk naast de hele heisa rond de Europese liedjes- en vooral showwedstrijd Eurovisiesongfestival kunnen kijken. Nooit eerder werd een deelnemer gediskwalificeerd. Die bedenkelijke eer is weggelegd voor de Nederlander Joost Klein. Waarom precies is

Lees meer »

Waarom migreren mensen naar België? Gezinshereniging en arbeidsmigratie wegen zwaarder door dan asielaanvragen

Het thema migratie zal de volgende weken aan bod komen in tal van verkiezingsdebatten. Hoeveel migranten zijn er precies in ons land, en hoe zijn ze hier beland? Hun aantal valt moeilijk in cijfers te vatten, vooral omdat we niet precies weten hoeveel mensen zonder papieren hier een onderkomen hebben gevonden. Maar de cijfers geven wel een redelijk goed inzicht

Lees meer »

Ilse Mertens uit Heule is gezins- en kinderfotografe bij Créalie

Ilse Mertens (40) is een nieuwe Kortrijkzaan. Ze is afkomstig van Ronse. Sinds augustus 2023 woont ze samen met partner Shana Devolder (35) in Heule. Samen hebben ze een dochter Alexine. Ilse studeerde grafische en digitale media aan de Arteveldeschool in Gent.
The post Ilse Mertens uit Heule is gezins- en kinderfotografe bij Créalie appeared first on KW.be.

Lees meer »