Wagen belandt op dak bij ongeval in Jabbeke, vrouw ontsnapt aan erger

Een vrouwelijke bestuurder is woensdagmiddag aan erger ontsnapt bij een ongeval in Jabbeke. De vrouw merkte een file te laat op, draaide het stuur over, schampte een boom en belandde uiteindelijk met de wagen op zijn dak.

In de Aartrijksesteenweg waren werklui bezig met het plaatsen van verkeerslichten toen het ongeval gebeurde. De vrouw merkte de file voor haar te laat op en dreigde achteraan in te rijden op haar voorligger. Ze draaide nog aan het stuur, belandde in de berm aan de overkant waar ze een boom schampte om uiteindelijk met de wagen op zijn dak tot stilstand te komen. Ze was in shock, maar liep volgens de eerste informatie geen noemenswaardige verwondingen op. De vrouw ontsnapte wel aan veel erger. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen.

The post Wagen belandt op dak bij ongeval in Jabbeke, vrouw ontsnapt aan erger is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartsweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.

Lees meer »

Hoe (on)veilig is Kortrijk na tweede melding van groepsverkrachting in paar dagen? “Aantal zedenmisdrijven zit in stijgende lijn”

Wat is er aan de hand in Kortrijk? Nadat dit weekend een meisje van 17 door drie mannen werd verkracht in het Astridpark, kwam vandaag aan het licht dat enkele weken eerder ook in het ‘Kabouterbos’ een groepsverkrachting plaatsvond. Het roept bij steeds meer inwoners de vraag op waar het heen gaat met de veiligheid in hun stad. We gaan

Lees meer »

“Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over

Lees meer »

Nieuw paradepaardje Bellewaerde al meer dan een week dicht: “Even korte pijn, zodat we op volle capaciteit kunnen draaien”

Het prachtige weer tijdens het Hemelvaartweekend leent zich uitstekend om eens de Amazonia uit de testen. De gloednieuwe wateractie van Bellewaerde die 14 miljoen euro kostte, is echter al een week dicht. Ingenieurs van attractiebouwer Intamin voerden vrijdag volop testen uit. “Probleem situeert zich bij de halfpipe”, zegt woordvoerder Filip Vandorpe van Bellewaerde.
The post Nieuw paradepaardje Bellewaerde al

Lees meer »

Klaar met Mandela

Dertig jaar democratie heeft de Zuid-Afrikanen meer ontgoocheling dan wat anders gebracht. De komende verkiezingen dreigen een afstraffing te worden voor het ANC van wijlen Nelson Mandela.

Lees meer »

Confrontaties bij Amsterdamse campus na ontruiming pro-Palestijns protest: manifestanten gooien met stenen, politiehonden ingezet

In Amsterdam heeft de politie de laatste pro-Palestina-activisten weggehaald van het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Op en rond het terrein is een ravage aangericht. Ook de omliggende straten, waar honderden sympathisanten stonden, zijn leeggeveegd. Op het nabijgelegen Rokin blijft het echter onrustig. Daar raakten betogers slaags met de politie, die de lange wapenstok gebruikte. Ook worden politiehonden

Lees meer »

Ex-verpleegkundigen wzc De Zathe voor rechter na ‘grap’ met aerosoltherapie, oud-directeur vervolgd voor schuldig verzuim

Vijftien maanden nadat drie oud-medewerkers van woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort door de raadkamer werden doorverwezen, staat het drietal nu eindelijk voor een zetel van drie rechters in de rechtbank van Veurne. Het gaat om een toenmalige verpleegster en hoofdverpleegkundige: zij pasten ‘voor de grap’ aerosoltherapie toe op het achterste van een dementerende man. Ze worden vervolgd voor mensonterende behandeling.

Lees meer »

Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege

In Lissewege werd vanmorgen de eerste steen gelegd van de nieuwe Scharphoutsite die gebouwd wordt op de terreinen waar de Rijksschool vroeger stond, waarvan de lokalen lang gebruikt werden door tal van verenigingen. De materialen van de afbraak worden gebruikt voor de nieuwbouw.
The post Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »