Play4 pakt uit met nieuwe programma’s, waaronder ‘Wij zijn van Nienof!’ en ‘De verkiezingstafel’ met Gert Verhulst

Met de verkiezingen in aantocht, past ook Play4 het programmaschema aan. Daarom komt de zender met twee nieuwe programma’s. ‘De verkiezingstafel’ met Gert Verhulst in het voorjaar en ‘Wij zijn van Nienof!’ over de gemeenteraadsverkiezingen in Ninove in het najaar. 

Meer krantenkoppen in België

Celina en Gerard zijn een diamanten echtpaar

Op 17 april 1964 stapten Celina Vermeulen en Gerard Vandevelde in het huwelijksbootje. Het koppel uit de Boomlandstraat in Ledegem is inmiddels zestig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Celina en Gerard zijn een diamanten echtpaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.
The post Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van “stelt nauwelijks iets voor” tot “Joost Klein sloeg camera kapot”: alles wat we weten over het Songfestivalincident

Er hangt nog veel mysterie rond het incident tussen Joost Klein (26) en een vrouwelijke Songfestival-medewerker. Volgens de Nederlandse omroep AVROTROS heeft de zanger “een dreigende beweging” gemaakt, maar de cameravrouw niet aangeraakt. Volgens de Zweedse krant ‘Atfonbladet’ is de camera van de vrouw wel stuk en zou Klein “agressiever” zijn geweest dan de Nederlanders zeggen. Dit is wat we

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Jabbeke? Wat weet je van Constant Permeke? Ken je sportminnend Jabbeke? Dronk je ook nog een pint in De Tijger? Waag dan je kans in deze op en top Jabbeekse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marleen en Ronny zijn 50 jaar getrouwd

Op zondag 14 april werden Ronny Sintobin en Marleen Malfait ontvangen op het gemeentehuis. Het koppel uit de Hemelhoek in Ledegem stapte op 22 maart 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd. Wandelen en fietsen Marleen werd geboren op 11 december 1953 in Roeselare. Ze groeide op in een gezin met zes
The post Marleen en

Lees meer »

Daders filmden groepsverkrachting van 14-jarig meisje en deelden beelden via Snapchat: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

De groep minderjarigen die deelnam aan de groepsverkrachting van een 14-jarige in Kortrijk, heeft de feiten ook gefilmd en de beelden gedeeld op Snapchat, zo blijkt. “Dit heb ik nog nooit in mijn carrière meegemaakt”, zegt de advocate van een van de verdachten. Zes van hen zijn in een gesloten instelling geplaatst, vier kregen huisarrest.

Lees meer »