Na omstreden verbod roepen senioren niet langer “bingo” maar “geranium” in Nederlandse gemeente

De senioren in het Nederlandse Soest roepen niet langer “bingo”, maar wel “geranium” tijdens hun favoriete activiteit. Dat is hun oplossing voor het bingoverbod in de gemeente, zo schrijven Nederlandse media.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. België geeft 9 miljoen om Oekraïense energie-infrastructuur te herstellen

België trekt 9 miljoen euro uit om energie-infrastructuur in Oekraïne te helpen herstellen. De Oekraïense president Zelensky heeft daarnaast de baas van zijn persoonlijke veiligheidsdienst de laan uitgestuurd, nadat bekend werd dat er een Russisch complot was om hem te vermoorden. En Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s, zo is vannacht gemeld. Volg hier alle

Lees meer »

Veertiger aangehouden voor brandstichting in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 43-jarige Oostendenaar aangehouden op verdenking van brandstichting, gewapende weerspannigheid en verboden wapenbezit. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachte stond maandagavond in de buurt van een brand met een mes te zwaaien.
The post Veertiger aangehouden voor brandstichting in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hier is walgelijk goed over nagedacht”: vrachtwagenchauffeur Gheorghe (50) sterft nadat onbekenden riooldeksel van brug gooien

Vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) is vrijdagnacht om het leven gekomen nadat onbekenden een loodzwaar riooldeksel van een brug over de autosnelweg gooiden. Recht in de cabine van de Roemeense man. “Ze hadden er met een koord voor gezorgd dat het riooldeksel net ter de hoogte van de cabine zou vallen”, klinkt het. Wat weten we al over de daders? En

Lees meer »

Powerlifter Ricardo Kimpe over zijn recent parcours: “Europees kampioen, maar wat teleurgesteld”

Hij kreeg af te rekenen met een Moldavisch professioneel team dat enkel tevreden was met de titel, maar daar stak hij een stokje voor: Ricardo Kimpe uit Diksmuide won in april in zijn gewichtscategorie een Europese titel powerlifting. Daarbij verbeterde hij een Belgisch record, maar niet het record dat hij voor ogen had. “Ik was een beetje teleurgesteld.”
The

Lees meer »

Antwerpfans in Brussel keren teleurgesteld naar huis, maar blijven hoopvol: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan”

“Spelers komen en gaan, maar deze mooie club blijft altijd bestaan”: Toby Alderweireld vat eigenlijk samen wat de meeste Antwerp-fans dachten na afloop van de bekerfinale tegen Union. Veel teleurgestelde blikken aan het Koning Boudewijnstadion, maar ook hoopvolle boodschappen voor de spelers en de fans: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan.”

Lees meer »