Muizen aan boord vertragen start Europees kiwiseizoen van producent Zespri

Kiwiproducent Zespri heeft de start van zijn Europees verkoopseizoen met een week uitgesteld. Op het eerste charterschip richting Zeebrugge werden namelijk muizen ontdekt in de fruitruimen. Dat laat de kiwiproducent weten in een persbericht. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Mechele in zomerse outfit en VIP-chauffeur Skoras: Club-spelers verzamelen op Basecamp

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

Meryl Streep, koningin van de accenten, wordt in Cannes geloofd voor indrukwekkende acteercarrière

De Amerikaanse actrice Meryl Streep (74) krijgt vanavond tijdens de opening van het filmfestival in Cannes een ere-Gouden Palm. Streep is een Hollywoodlegende, heeft een recordaantal Oscarnominaties en wordt wel eens omschreven als de koningin van de accenten. Van een authentiek Pools accent tot British English, ze brengt het allemaal even overtuigend. Ze wordt geloofd voor haar bijdrage aan de

Lees meer »

Uw financiële situatie vergelijken met die van uw buur? Het kan voortaan via Spendtracker

Vrouwen gaan het vaakst naar de bakker. West-Vlamingen betalen jaarlijks 135 euro meer aan boetes dan Limburgers. En vorig jaar gaven 45-plussers gemiddeld 1.220 euro uit aan vakanties. De gratis onlinetool SpendTracker biedt zeer gedetailleerd inzage in ons uitgavenpatroon en kijkt daarvoor rechtstreeks in de bankverrichtingen van ruim 22.000 Belgen. Hoe gaat dat in z’n werk? Kunnen ook uw bankgegevens

Lees meer »

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartsweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.

Lees meer »