LIVEBLOG ANDERLECHT-CERCLE. Gattoni en Amuzu op de bank bij RSCA, Debast keert terug in de ploeg

Anderlecht is nog steeds competitieleider, maar voelt de hete adem van drie ploegen in z’n nek na het verlies in Genk. Terwijl Club Brugge de druk wil opvoeren thuis tegen Genk, begint paars-wit tegen Cercle Brugge aan wat een cruciaal tweeluik kan worden. Haalt RSCA het van de gehavende ‘Vereniging’? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Twee dagen voor dodelijke aanslag op E42, kreeg Marian (38) riooldeksel op zijn vrachtwagen op exact dezelfde plek: “Ik ben in shock”

De overleden vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) was niet het eerste slachtoffer dat ‘s nachts getroffen werd door een loodzwaar riooldeksel op de E42. Enkele jongeren gooiden twee dagen voor de moord op Gheorghe al een deksel op de vrachtwagen van Marian (38). Hij overleefde de aanslag maar nét. “Ik ben getraumatiseerd. Een half uur voor Gheorghe stierf, zag ik die

Lees meer »

Stichter van Herman Parts in Lauwe is overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Johan Herman (72) uit Lauwe overleden. In 1982 richtte hij met zijn echtgenote Myriam Vander Stichele het bedrijf Herman Autoparts langs de Dronckaertstraat in Lauwe op. Het gaat om een regionale groothandel in auto-onderdelen. Het gamma differentieert zich van mechanische tot elektronische onderdelen.
The post Stichter van Herman Parts in Lauwe is

Lees meer »

Terras sportkaffee J&J is klaar

Na het zweten weer wat vocht inslaan? Voortaan kan je bij Sportkaffee J&J in sportcentrum Zomerloos ook op het ruime buitenterras terecht. Het zonnige stekje werd officieel ingehuldigd. Joke Bullynck (51) en Jean Jonckheere (50) zijn al sinds 2017 uitbaters van de horecazaak gekoppeld aan het sportcentrum. Sportkaffee J&J is voor een pak verenigingen en
The post Terras sportkaffee

Lees meer »

Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne

De hulpdiensten werden vrijdag kort voor de middag opgeroepen voor een noodsituatie op de parking van de padelclub in Veurne. Een 33-jarige versufte vrouw moest er samen met haar hond uit een afgesloten wagen worden gehaald.
The post Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste evenement Roslar is groot succes: “Goed gestart, dit smaakt naar meer”

Het eventcollectief Roslar organiseerde afgelopen weekend met Klub Lokal een eerste evenement. Op vrijdag- en zaterdagavond palmden muzikanten en dj’s de tuin van café Romen in, op zaterdag was er een marktje waar jonge, plaatselijke makers hun creaties toonden aan het grote publiek. “We zijn erg goed gestart”, aldus een tevreden Stan Priem van de organisatie.
The post Eerste

Lees meer »

De Steuners zamelen geld in voor herstel zwembad van De Kindervriend

Op zaterdag 29 juni houden vzw De Steuners een benefiet ten voordele van De Kindervriend in Rollegem. Het therapeutische zwembad van de school ging ruim een jaar geleden kapot. Aan de herstellingswerken hangt een hoog bedrag vast. De Steuners organiseren een gezellige avond op het schoolterrein om de kosten ietwat te dekken.
The post De Steuners zamelen geld in

Lees meer »

Verborgen camera geeft kijkje in protserig verbouwd paleis Poetin: fresco’s vervangen door krijgsheren en heiligen

Poetins paleis aan de Zwarte Zee is de afgelopen jaren flink gerenoveerd. Dat blijkt uit een nieuwe video van het miljardenpand die is gepubliceerd door de stichting van wijlen Aleksej Navalny en een onafhankelijke Russische onderzoekswebsite. Met een verborgen camera zijn opnames gemaakt van het protserige paleis, dat vooral een stuk militaristischer lijkt te zijn geworden én zelfs een Vlaams

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Jabbeke? Wat weet je van Constant Permeke? Ken je sportminnend Jabbeke? Dronk je ook nog een pint in De Tijger? Waag dan je kans in deze op en top Jabbeekse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Jabbeke? appeared first on KW.be.

Lees meer »