Kinepolis Oostende organiseert heuse Nonkels-marathon (met aanwezigheid van de cast)

Op zondag 19 mei kan je alle afleveringen van het tweede seizoen bekijken in Kinepolis Oostende, ook de laatste twee die dan nog niet op antenne te zien zijn.

Zoej nu toch ni je duum in je gat breken? Het was de reactie van vele fans toen bleek dat het tweede seizoen van de populaire reeks ‘Nonkels’ in première ging in… Antwerpen. De makers maken dat ruimschoots goed door op zondag 19 mei in Kinepolis Oostende een heuse marathon te organiseren, waarbij je alle afleveringen in één keer kan zien. Inclusief de laatste twee afleveringen die dan nog niet op Play4 te zien zijn (de reeks staat wel al integraal op Streamz, red.). Nog een extra reden om af te zakken: ook Jelle De Beule, Rik Verheye, Isabelle Van Hecke, Wim Willaert en de rest van de cast zullen aanwezig zijn. Er wordt gestart om 18.15 uur, en tickets kosten 25,95 euro. Info via www.kinepolis.be/nonkels.

The post Kinepolis Oostende organiseert heuse Nonkels-marathon (met aanwezigheid van de cast) is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »

Honda gaat miljarden investeren in productie elektrische auto’s

Honda gaat de komende jaren miljarden investeren in de productie van elektrische auto’s. De Japanse autofabrikant rekent daarmee op een sterk herstel van de vraag naar volledig elektrische voertuigen. De verkopen van elektrische auto’s kampen nu juist met tegenwind door een afnemende vraag, sterke concurrentie van goedkope modellen uit China en het afbouwen van subsidies voor de aanschaf van een

Lees meer »

Stichter van Herman Parts in Lauwe is overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Johan Herman (72) uit Lauwe overleden. In 1982 richtte hij met zijn echtgenote Myriam Vander Stichele het bedrijf Herman Autoparts langs de Dronckaertstraat in Lauwe op. Het gaat om een regionale groothandel in auto-onderdelen. Het gamma differentieert zich van mechanische tot elektronische onderdelen.
The post Stichter van Herman Parts in Lauwe is

Lees meer »

Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee

Vanaf pinkstermaandag besteedt Radio Noordzee aandacht aan de Vissersopstand. Auteur Doris Klausing neemt de luisteraar mee naar 1887 in een 17-delige radioreeks.
The post Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee appeared first on KW.be.

Lees meer »