Cofidis heeft interesse in Alaphilippe: “Julian is welkom, maar we zijn geen rusthuis”

Straffe woorden van Cofidis-ploegleider Cédric Vasseur. In een interview met Global Cycling Network meldt de Franse ploegleider dat er interesse is in ex-wereldkampioen Julian Alaphilippe. Maar ook dat ze niet willen dat hij naar de ploeg komt puur met het oog op zijn pensioen. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Appartementsgebouw in Russisch Belgorod stort in, vermoedelijk na raketinslag: 17 gewonden

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod is een appartement ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Liveblog – Klacht ingediend tegen Joost Klein voor “bedreigingen”, onduidelijk of hij vanavond kan optreden

Vanavond is er de finale van het Songfestival in Malmö, in Zweden. Het muzikale luik dreigt echter overschaduwd te worden door een incident waarbij de Nederlandse kandidaat Joost Klein betrokken is. De Zweedse politie zegt dat ze "een man ondervraagd heeft" voor "onwettelijke bedreigingen" aan "een medewerker van het Songfestival". Het is niet duidelijk of Klein vanavond zal optreden. Alle

Lees meer »

Hulpkok Antwerps restaurant The Jane na 4 maanden ondervraagd over ongeval waarbij hij benen verloor: “Hij herinnert zich niets van het ongeval en hij is een gebroken man” 

Joe Claridge, de Britse kok die stage liep in sterrenrestaurant The Jane, is door de politie ondervraagd over het ongeval in januari. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en is aan onze redactie bevestigd door een bron bij de familie. Claridge werd na een feestavond op de parking vlak bij het restaurant overreden door sterrenchef Nick Bril. Die had te veel

Lees meer »

Vernieuwd kruispunt met bijhorend pleintje in Sijsele feestelijk geopend

In Sijsele werd het vernieuwde kruispunt van de Stationsstraat met de Veldstraat zaterdagavond feestelijk geopend. Aan het kruispunt werd ook een ontmoetingsplein met fontein en een beeldengroep van Jef Claerhout gecreëerd.
The post Vernieuwd kruispunt met bijhorend pleintje in Sijsele feestelijk geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi

Op het 36ste én laatste Lentetornooi van KVC Ichtegem viel bijzonder leuk nieuws te rapen. De U10 van trainer Siemen Verstraete kroonde zich er namelijk tot winnaar.
The post U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »