Brussels Airlines annuleert donderdag achttal vluchten door Franse staking

Brussels Airlines annuleert donderdag acht heen- en terugvluchten door de staking van de luchtverkeersleiders in Frankrijk. Ook andere Europese vluchten kunnen mogelijk vertraging oplopen, meldt de luchtvaartmaatschappij woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Manifestanten pro-Palestijns protest op Amsterdamse campus afgevoerd: wel nog onrustig in omgeving

In Amsterdam heeft de politie de laatste pro-Palestina-activisten weggehaald van het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De politie sleepte de betogers een voor een van de campus af, zag een verslaggever van persbureau ‘ANP’. Op en rond het terrein is een ravage aangericht. Overal liggen straatstenen en pallets waarmee de betogers barricades hadden gebouwd. De muren zijn beklad

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Hooglede?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Hooglede? Weet je welk museum er in de gemeente gevestigd is? Ken je de lokale horecazaken van binnen en van buiten? Waag dan je kans in deze op en top Hoogleedse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Hooglede? appeared first on

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Veurne?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Groot-Veurne? Draag je groen en geel in je hart, weet je de weg naar de culinaire topadresjes en ken je de geschiedenis van de boetestad? Waag dan je kans in deze op-en-top Veurnse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Veurne? appeared

Lees meer »

Wevelgem zet vrijwilligers in om vragen rond de verkiezingen te beantwoorden

Er zijn heel wat vragen rond de komende verkiezingen. Om die op te vangen zet de gemeente Wevelgem vrijwilligers in die op de drukste momenten de vragen van de inwoners kunnen beantwoorden. Ook op verkiezingsdag zelf zijn de loketten Burgerzaken geopend.
The post Wevelgem zet vrijwilligers in om vragen rond de verkiezingen te beantwoorden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marianne Desmedt zwaait af bij Roularta

Op een stemmige receptie nam Roularta Media Group afscheid van Marianne Desmedt, die met pensioen gaat. Marianne werkte vroeger als boekhouder bij de transportfirma Ziegler maar zag een overplaatsing naar Brussel niet zitten. Daarom startte ze in 1994 als interim receptioniste bij Roularta in Roeselare. Een jaar later kwam daar een plaats vrij op de
The post Marianne Desmedt

Lees meer »

Zeilschip wereldzeiler Staf Versluys komt voorlopig toch niet naar Bredene

De Tomidi, het zeilschip van wereldzeiler Staf Versluys, komt voorlopig toch niet naar Bredene. De gemeenteraad besliste in maart om de schenking van het zeiljacht te aanvaarden, maar de gouverneur vernietigde die beslissing op vraag van oppositiepartij Alternatief24.
The post Zeilschip wereldzeiler Staf Versluys komt voorlopig toch niet naar Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Joost Klein zal vanavond niet optreden voor de vakjury maar nog geen beslissing over diskwalificatie

Joost Klein zal vanavond niet te zien zijn bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag. De EBU liet weten in een statement dat er zich een incident met de Nederlander heeft voorgedaan en dit onderzoekt. Volgens de Zweedse media gaat het mogelijk over een fysieke confrontatie. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft Joost dus nog

Lees meer »