Twee matchen schorsing? Dan trekt Ronaldo er met Georgina en de vijf kinderen op uit voor vakantie

Elk nadeel heb se voordeel. Zo maakt Cristiano Ronaldo (39) optimaal gebruik van zijn schorsing van twee matchen, die hem was opgelegd na zijn wel erg opvallende elleboogstoot in de verloren halve finale van de Saudi Super Cup tegen Al-Hilal. Samen met partner Georgina Rodriguez en zijn vijf kinderen geniet hij van een luxueuze vakantie in Saoedi-Arabië. 

Meer krantenkoppen in België

Elke Detavernier blikvanger op expo Fodicor: “Trots op werk als autodidact”

Wie van fotografie houdt, heeft vorig weekend vast en zeker een bezoekje gebracht aan de tweejaarlijkse expo van fotovereniging Fodicor. In de grote Eenaemezaal was er een unieke tentoonstelling met bekroond werk van eigen leden. De kers op de taart was de deelname van gastfotografe Elke Detavernier. Wat als tijdverdrijf begon, is voor haar uitgegroeid tot een passie.
The

Lees meer »

Wevelgem geeft startschot van ‘Geef om haar’ dat Think Pink steunt met verzamelen van haarlokken

Van eindeloos lange lokken, tot een snit net onder de schouders. In het Wevelgemse kapsalon Coup de Foudre werd het startsignaal gegeven, voor de lokale deelname aan de Think Pink actie. Lokken haar worden er op die manier verzameld, om pruiken te kunnen maken voor kankerpatiënten.
The post Wevelgem geeft startschot van ‘Geef om haar’ dat Think Pink steunt

Lees meer »

WTC Raversijde kiest voor stevige rit naar Westhoek

Op 1 mei trok wielertoeristenclub Raversijde erop uit. De groep reed naar het kunstendorp Watou. In deze Poperingse deelgemeente hielden de wielrenners halt in horecazaak ‘De Helleketel’, om er te genieten van een ‘boerestute’ met kaas, paté of hesp. Na de rit van 130 km volgde een losse babbel in clublokaal ‘Runway’, vlak bij de Oostendse
The post WTC

Lees meer »

Ook volkstuintjes halen opgelucht adem nu het echt lente wordt: “Slakken, slakken, slakken! Spijtig dat ge ze niet kunt opeten”

De lente is begonnen. Dat doet haast iedereen deugd, en zeker de duizenden volkstuiniers in ons land. De verloren weken van een verzopen voorjaar kunnen eindelijk worden ingehaald, de schrik voor regen, vorst, hagel en slakken kan gaan liggen. Wat kost het om zo’n volkstuintje te hebben? Hoe lang is de wachtlijst? En waarom groeit er opvallend veel pijpajuin? Op

Lees meer »

Cercle Brugge-goalgetter Kévin Denkey wint de 33e Ebbenhouten Schoen

Cercle Brugge-goalgetter Kévin Denkey is de winnaar van de 33e editie van de Ebbenhouten Schoen. Dat heeft de organisatie van de jaarlijkse verkiezing voor de beste voetballer van Afrikaanse afkomst in de Jupiler Pro League maandagavond bekendgemaakt tijdens een gala in het Tangla Hotel in Sint-Lambrechts-Woluwe. De 23-jarige Togolees haalde het voor de andere genomineerden Mohamed Amoura (Union), Bilal El

Lees meer »

Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Club Brugge verwacht niet dat het dit seizoen nog kan rekenen op Igor Thiago. De Braziliaan viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Union Sint-Gillis (2-2) geblesseerd uit en heeft een letsel aan de mediale band opgelopen. Dat heeft blauw-zwart dinsdag gemeld.
The post Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Lees meer »