Mama Cindy over steekpartij aan Geels station: “Ik zag video waarop ze mijn zoon wegdragen”

Bij een zware vechtpartij aan het station van Geel zijn maandagavond drie jongeren ernstig gewond geraakt. Een van de slachtoffers is een 16-jarige jongen uit Herentals. “Hij heeft moeten vechten voor zijn leven”, vertelt moeder Cindy. De tiener wordt in een kunstmatige coma gehouden.

 

Meer krantenkoppen in België

Dames WTC Julius Caesar van start

De dames van wielertoeristenclub Julius Caesar haspelden onlangs de eerste kilometers van het nieuwe seizoen af. Ze verzamelen elke woensdagavond om 19.30 uur aan clublokaal café De Loobrug.
The post Dames WTC Julius Caesar van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Washington Post: VS bieden Israël inlichtingen aan om aanval op Rafah af te wenden

De Israëlische strijdkrachten bereiden een grondoffensief voor in Rafah, waar ongeveer 1,4 miljoen mensen vastzitten. “Ongeveer 300.000″ Palestijnen hebben de oostelijke wijken van de stad verlaten sinds het evacuatiebevel eerder deze week, zo zegt het Israëlische leger. Intussen zijn de onderhandelingen over een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gegijzelden op een dood spoor beland, volgens de VS. Volg alle

Lees meer »

Vaar mee met het KW-schip

Ga op vrijdag 24 mei mee met ons KW-schip voor een vaart van 2,5 uur dankzij Oostende voor Anker. Je vaart met het schip Artemis langs onze Belgische kust en ontdekt het prachtige schip. Deelnemen kan tot en met 16 mei 2024 – 23.59 uur.
The post Vaar mee met het KW-schip appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kennismaking met cornhole

Tijdens de meikermis zorgde cornholevereniging Lokomotiv Ooglee voor gratis speelplezier op een unieke locatie. Zo kon iedereen in de Sint-Amandskerk kennismaken met de nieuwe werpsport. Heel de middag lang kwamen heel wat inwoners een poging wagen. Vanop 8 meter probeerde men om zakjes in een gat in een bord te werpen. Wie na het werpen
The post Kennismaking met

Lees meer »

PORTRET. “Hij liep ook rond in Brussel.” Wie is het vermeende brein achter het moordcomplot tegen Zelensky?

Dmitri Perlin (38) is een atypische verdachte. Meestal zijn het officieren in een uniform dat vol hangt met medailles, die complotten voor Poetin beramen. Maar de man die aangeduid wordt als het brein achter een plan om Zelensky te vermoorden, is een goedlachse burger. Afkomstig uit Oekraïne dan nog. Wat dreef hem naar het Russische kamp? Waarom kwam hij ooit

Lees meer »

Koen Wauters gaat donderdag live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoerder vroeg me om mijn vragen door te sturen. Dat heb ik geweigerd”

Gaat Koen Wauters de politieke toer op? Op Hemelvaartsdag gaat het VTM-gezicht live op Instagram in gesprek met premier Alexander De Croo (Open Vld). De zanger-presentator mag en kan de premier alles vragen en is dat ook van plan. Laat hij zich voor de kar van de politicus spannen en maakt Koen zo voor het eerst zijn politieke voorkeur kenbaar?

Lees meer »

Rusland flirt met de taliban: “Dit liep al eens heel erg fout”

Rusland had al dubieuze vrienden. Maar nu knoopt het ook banden aan met de taliban. Een terreurgroep die Afghanistan al bijna drie jaar bestuurt, maar wiens regering nog door niemand wordt erkend. “De vijand van mijn vijand is mijn vriend”, denkt Moskou blijkbaar. Maar wat hoopt het precies te bereiken en hoe ver wil het gaan? De vrees bestaat zelfs

Lees meer »

Drie opvallende uitkijkpunten op KMO-site Bramier bieden zicht op exclusief stukje natuur in Lauwe: “Trots op wat we bereikt hebben”

De site Bramier in Lauwe krijgt beetje bij beetje een aangezicht. De brandweerkazerne is intussen al ingeburgerd, drie bedrijfsgebouwen staan er. Tijd om de KMO-site in te huldigen, vonden ze bij stad Menen en intercommunale Leiedal. Dat gebeurde met de onthulling van drie unieke uitkijkpunten.
The post Drie opvallende uitkijkpunten op KMO-site Bramier bieden zicht op exclusief stukje natuur

Lees meer »