LIVEBLOG WESTERLO-OHL. Tagir kopt Westerlo op voorsprong, gelijkmaker Brunes afgevlagd

OHL is de laatste twee wedstrijden goed op dreef. Aan Den Dreef wist OHL met het kleinste verschil te winnen van STVV. Pakken ze hun derde overwinning op een rij? Of wint Westerlo voor de eerste keer deze play-offs? 

Meer krantenkoppen in België

Gouden huwelijksfeest voor Marc en Monique

Marc Gouwy (71) en Monique Dewickere (68) huwden op 11 mei 1974 in Roesbrugge-Haringe en ze wonen in de Bikschotestraat in Langemark. Marc groeide op in Leisele en werkte eerst bij Metaalbouw in Beveren-aan-de-IJzer, nadien bij Klippan in Ieper om later af te sluiten in de Izegemse Gereedschapsmakerij. Judo en windsurfen waren zijn hobby’s. Monique
The post Gouden huwelijksfeest

Lees meer »

Van ‘Miami Vice’-drugsincident tot gehaaide voetbalinvesteerder: wie is Standard-koper Josh Wander van 777 Partners die zopas opzijgezet is?

Een Amerikaanse fraudezaak heeft grote impact op 777 Partners en mede-oprichter Josh Wander: de koper-eigenaar van Standard is uit het bestuur van de voetbalafdeling van 777 Partners gezet. Wie is de 42-jarige investeringskoning met trendy cap uit Miami die in de financiële wereld een gehaaide reputatie heeft en nu zijn voetbalrijk ondermijnd ziet?

Lees meer »

Derde leerjaar Sint-Jozef Leffinge bezoekt het gemeentehuis

Onlangs trokken de leerlingen van het derde leerjaar van de vrije basisschool Sint-Jozef uit Leffinge naar het gemeentehuis. De klas van juf Nele Proot kreeg door schepen Natacha Lejaegere een rondleiding in het gemeentehuis en het MAC. De schepen nam de kinderen mee achter de schermen van verschillende gemeentediensten. Daarnaast trokken de leerlingen naar de
The post Derde leerjaar

Lees meer »

Senne uit ‘De mol’: “Ik heb me er vaak op betrapt dat ik het per ongeluk bijna verraden had”

Sociaal werker Senne Van der Zweep (28) onthulde zichzelf zondagavond als de ultieme saboteur: de mol. Acht afleveringen lang hield hij z’n identiteit geheim, al was dat niet altijd even gemakkelijk. Dat vertelt hij net na de grote onthulling in ‘De Mol: Behind The Scenes’. “Ik had het per ongeluk bijna verraden tijdens één van de eerste dagen in Sicilië.”

Lees meer »

“Molenaarsleven met paplepel meegegeven”: Ruud De Keukelaere (37) is in de ban van molens

Ruud De Keukelaere heeft een grote voorliefde voor molens, iets wat hij al vroeg ontdekte en dat dankzij de hobby van zijn vader. Intussen heeft de Aarselenaar een eigen molentje in de tuin, restaureert hij molens en draait hij er ook. Een bijzonder ambacht. “De beroepsmolenaars verdwijnen, maar de liefhebbers nemen toe.”
The post “Molenaarsleven met paplepel meegegeven”: Ruud

Lees meer »