Dennis Black Magic gaat in beroep tegen zijn veroordeling voor aanranding van acht vrouwen

De voormalige pornoproducent Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) heeft beroep aangetekend tegen zijn veroordeling van zeven jaar cel.

 

Meer krantenkoppen in België

Royaltywatcher stelt zware bodyshaming bij royals aan de kaak: “Amalia in een fris rokje, dat zou de ultieme middelvinger zijn”

“Mijn lichaam gaat alleen mij aan.” Marie Ducruet (31), de schoondochter van prinses Stéphanie van Monaco, reageert aangeslagen nadat ze ‘dik’ werd genoemd. Bodyshaming is iets waar vrouwelijke royals opvallend vaker mee te maken krijgen. Royaltywachter Mario Danneels neemt in ‘Story’ het fenomeen onder de loep en komt tot opvallende conclusies: “Die lange, onmodieuze mantels en sjaals waarin Amalia zich

Lees meer »

Wie 123 km/u rijdt op de snelweg zal het horen: nieuwe auto’s moeten piepen wanneer je te snel gaat

Knipperen, pingen of piepen. Vanaf juli moet elke nieuwe auto een waarschuwing geven wanneer de chauffeur het gaspedaal te diep indrukt. De verplichte Europese invoering stuit op veel weerstand, en dat begrijpt verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen. “De psychologische impact van zo’n systeem mag je niet onderschatten.” Hoe gaat het juist in z’n werk? En waarom deze ingrijpende maatregel?

Lees meer »

Sportieve workshops voor het goede doel in oude kazernesite in Sijsele

Op zaterdag 18 mei organiseren vier studentes uit de Brugse regio op de oude kazernesite in Sijsele het evenement ‘Bond & Beyond Experience’. Bedrijven en vriendengroepen kunnen er een dag vol sportieve workshops, games en een afterparty beleven ten voordele van Think Pink, de nationale borstkankercampagne.
The post Sportieve workshops voor het goede doel in oude kazernesite in Sijsele

Lees meer »

Oekraïne heeft nog “honderden miljarden” nodig om oorlog te winnen, zegt minister

Het jaarlijkse pakket van 3 miljard euro uit de opbrengst van bevroren Russische tegoeden dat Oekraïne van de Europese Unie krijgt, is “zo goed als niets”. Dat heeft de Oekraïense minister van Justitie Denys Maljoeska gezegd in een interview met nieuwssite ‘Politico’. “Honderden miljarden”: dat heeft Oekraïne volgens de minister nodig om de oorlog tegen Rusland te winnen.

Lees meer »

“KVK redt zich wel en dan oogt de toekomst in 1A mooier”: Ex-ceo Matthias Leterme hoopvol over situatie KV Kortrijk

Wat zou Matthias Leterme denken van dat gedenkwaardige seizoen van KV Kortrijk, zo lang een vogel voor de kat maar plots op nog maar drie stappen van de redding? Blijkt dat de ex-ceo van KVK danig positief denkt. “Charleroi wordt moeilijk maar niet onoverkomelijk en het verschil met Lommel en Deinze is groot, ik geloof echt wel dat ze zich

Lees meer »

Verenigde Staten zullen dan toch wapenpakket van 1 miljard euro leveren aan Israël

De Amerikaanse regering zal dan toch voor ongeveer een miljard euro aan wapens leveren aan Israël. Nochtans heeft VS-president Joe Biden er vorige week mee gedreigd die leveringen tijdelijk te beperken door het Israëlische offensief in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. "Dit is een teken dat de Verenigde Staten Israël onverminderd blijven steunen", zegt Amerikacorrespondent Björn Soenens.

Lees meer »

Nieuwpoort viert status als trotse vissersstad met Visserijfeesten

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2024 organiseert stad Nieuwpoort, samen met Promovis vzw, de jaarlijkse Visserijfeesten. Op de site rond het vissersschip Surcouf en in de stedelijke vismijn staat heel wat leuks op het programma. Je kunt er terecht voor belevingsactiviteiten rond de visserij en de zee, boeiende rondleidingen, heerlijke visgerechten, leuke muziekoptredens en nog veel

Lees meer »

West-Vlaamse golfsurfers boeken vooruitgang op WK

Surf City El Salvador organiseerde voor de tweede keer ’s werelds belangrijkste surfwedstrijd voor junioren, waar de deelnemers de iconische golven konden trotseren van La Bocana en El Sunzal.
The post West-Vlaamse golfsurfers boeken vooruitgang op WK appeared first on KW.be.

Lees meer »