Dennis Black Magic gaat in beroep tegen zijn veroordeling voor aanranding van acht vrouwen

De voormalige pornoproducent Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) heeft beroep aangetekend tegen zijn veroordeling van zeven jaar cel.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt”: Russische aanval verdrijft boze, hongerige inwoners uit Oekraïense grensstad

Groepen evacués zitten op banken, strak ingepakte tassen naast hen op de grond. Het zijn hun weinige bezittingen die ze konden meenemen. Ze moesten hals over kop op de vlucht slaan nadat Rusland een nieuw grondoffensief lanceerde en met pantservoertuigen de grens probeerde over te steken in het noordoosten van Oekraïne. “Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt. Het is onmogelijk

Lees meer »

Burgemeester Lieven Huys gelooft in fusiegemeente: “Ik engageer me totaal”

We staan acht maanden vóór de veelbesproken fusie tussen Ruiselede en Wingene: een uitgelezen moment om burgemeester Lieven Huys aan de tand te voelen over de huidige stand van zaken. Heeft Ruiselede na 1 januari 2025 nog iets te betekenen, welke voordelen mogen de inwoners verwachten en is er volgend jaar nog ruimte voor investeringen? En vooral: hoe fors stijgen

Lees meer »

Rusland gaat oefenen met tactische kernwapens: hoe gevaarlijk is dat? En waarom doet Poetin dit nu?

Rusland gaat oefeningen met tactische nucleaire wapens uitvoeren dicht tegen de Oekraïense grens en mogelijk zelfs in bezet gebied. Na een eindeloze reeks aan dreigementen brengt Rusland nu zijn nucleaire strijdkrachten in paraatheid. Waarop trainen ze? Komt het tot een ontploffing? En waarom net nu? Professor internationale politiek en kernwapenexpert Tom Sauer legt uit.

Lees meer »

Hoe één deurwaarder de ‘schuldindustrie’ aan banden wist te leggen: “Dit zal het leven van honderdduizenden mensen veranderen”

Vandaag stemt de Kamer een wet die heel wat mensen met schulden zal helpen. “Een revolutie en uniek in Europa”, meent Patrick Van Buggenhout. Hij is zelf deurwaarder, maar vocht de voorbije jaren hard om de schuldindustrie aan banden te leggen. Met succes. “Op korte tijd zijn er drie wetten gestemd die het leven van honderdduizenden mensen zullen veranderen, en

Lees meer »

SK Eernegem na vier jaar weer in tweede provinciale

SK Eernegem is weer een tweedeprovincialer. Dankzij twee goals van Robbe Colpaert in het vierde kwartier nam Eernegem de maat van Olympic Ledegem. In een cupwedstrijd vielen nog rode kaarten voor Eernegemnaar Gillian Pype (74’) en thuisspeler Ward Vermeulen (87’).
The post SK Eernegem na vier jaar weer in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fanfare houdt bloemenverkoop en brengt ook muziek op Moederdag

De fanfare van Rollegem-Kapelle organiseert op zaterdag 11 mei haar jaarlijkse bloemenverkoop. Het huisorkest zorgt tijdens de rondgang in de dorpskom van Rollegem-Kapelle voor muzikale begeleiding. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie dat de muzikanten van fanfare ‘De Kunst is ons Vermaak’ er de dag voor Moederdag opuit trekken.
The post Fanfare houdt bloemenverkoop en brengt ook muziek op

Lees meer »

Hoe (on)veilig is Kortrijk na tweede melding van groepsverkrachting in paar dagen? “Aantal zedenmisdrijven zit in stijgende lijn”

Wat is er aan de hand in Kortrijk? Nadat dit weekend een meisje van 17 door drie mannen werd verkracht in het Astridpark, kwam vandaag aan het licht dat enkele weken eerder ook in het ‘Kabouterbos’ een groepsverkrachting plaatsvond. Het roept bij steeds meer inwoners de vraag op waar het heen gaat met de veiligheid in hun stad. We gaan

Lees meer »