China verwerpt Duitse beschuldigingen van spionage

De Chinese ambassade in Berlijn heeft de beschuldigingen rond spionage “sterk” veroordeeld. Dat meldt staatspersagentschap Xinhua. In het westen van Duitsland werden drie mensen gearresteerd die gewerkt zouden hebben voor een Chinese geheime dienst. 

Meer krantenkoppen in België

Comedy night bij Landelijke Gilde van Proven-Krombeke: “Landbouw in een positief daglicht zetten”

De Landelijke Gilde van Proven-Krombeke pakt uit met een comedy night. Comedy@TheFarm vindt plaats op zaterdagavond 25 mei, in een loods in de Blokstraat. Artiesten David Galle, Han Solo, Joost Van Hyfte en Erhan Demirci zullen het beste van zichzelf geven tijdens deze avond.
The post Comedy night bij Landelijke Gilde van Proven-Krombeke: “Landbouw in een positief daglicht zetten”

Lees meer »

Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort

De strafrechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld in de zaak van een 22-jarige man die twee ‘vrienden’ in elkaar sloeg in een hotelkamer in Nieuwpoort. Een van de slachtoffers stelt dat hij door de klappen gehoorschade heeft en dat moet de dokter nu onderzoeken.
The post Deskundige moet onderzoeken of man gehoorschade opliep na gevecht in Nieuwpoort appeared

Lees meer »

PORTRET. Ze vluchtten voor de Russische geheime dienst en werden steenrijk door alles toe te laten: wie zijn de broers achter berichtenapp Telegram?

De Russische Elon Musk heet Pavel Doerov. Samen met zijn broer Nikolai staat hij aan de wieg van populaire berichtenapp Telegram. Wat begon als een nobel idee om te strijden tegen overheidscensuur, mondde uit tot dé verzamelplek voor ongure types, drugshandelaars en terroristen. Nu komt de app in heel Europa onder Belgisch toezicht. Wie zijn de broers Doerov?

Lees meer »

Nieuw paradepaardje Bellewaerde al meer dan een week dicht: “Even korte pijn, zodat we op volle capaciteit kunnen draaien”

Het prachtige weer tijdens het Hemelvaartweekend leent zich uitstekend om eens de Amazonia uit de testen. De gloednieuwe wateractie van Bellewaerde die 14 miljoen euro kostte, is echter al een week dicht. Ingenieurs van attractiebouwer Intamin voerden vrijdag volop testen uit. “Probleem situeert zich bij de halfpipe”, zegt woordvoerder Filip Vandorpe van Bellewaerde.
The post Nieuw paradepaardje Bellewaerde al

Lees meer »