Rechter dreigt opnieuw met celstraf voor Trump: al 10.000 dollar aan boetes voor “directe aanval op rechtsstaat”

In de rechtszaak rond zwijggeld voor pornoster Stormy Daniels blijft de voormalige Amerikaanse president Donald Trump in aanvaring komen met de rechter. Die verbiedt de Republikein om de rechtszaak te beïnvloeden door publieke uitspraken. Trump lapte dat verbod al tien keer aan zijn laars. Een celstraf komt steeds dichterbij. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Vliegtuig maakt succesvolle noodlanding zonder landingsgestel

Een vliegtuigje met drie mensen aan boord is maandag zonder landingsgestel geland op de luchthaven van het Australische Newcastle. Om die landing veilig te laten verlopen moest het toestel eerst drie uur lang rondjes vliegen om brandstof te verbranden. Het vliegtuig steeg op ten noorden van Sydney, maar kreeg kort nadien “mechanische problemen”. Niemand geraakte gewond.

Lees meer »

Paus Franciscus komt naar ons land

Paus Franciscus komt van 26 tot 29 september naar ons land. Hij zal Brussel, Leuven en Louvain-la-Neuve bezoeken, meldt het Vaticaan maandag. Voor hij in ons land aankomt, zal hij op 26 september een tussenstop maken in Luxemburg.

Lees meer »

“Ik vond het héél zuur dat ik niet naar het Songfestival mocht”: Luka uit ‘The Voice’ blikt terug op woelige periode

Haar winst in ‘The Voice van Vlaanderen’, intussen zeven jaar geleden, zette het leven van Luka Cruysberghs (23) op z’n kop. Coach Alex Callier (51) bombardeerde haar tot frontvrouw van Hooverphonic, om haar nadien weer koeltjes aan de kant te schuiven. Sindsdien is het stiller rond de Leuvense, die nu opduikt in de nieuwe talentenjacht ‘Sing Again’. Tijd om te

Lees meer »

Organisator EBU reageert voor het eerst op turbulente Songfestivaleditie: “Betreuren dat sommige delegaties zich niet aan regels houden”

De European Broadcasting Union, de organisator van het Songfestival, heeft voor het eerst gereageerd op de controversiële editie van dit jaar. Aan kranten The Mirror en Irish Independent vertelt EBU dat ze het betreuren dat sommige delegaties op het Songfestival in Zweden de regels niet hebben gerespecteerd. De organisatie zal het evenement wel evalueren.

Lees meer »

Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven

Na een klacht van Alternatief24 heeft de gouverneur de beslissing van de gemeenteraad, om de schenking van het zeiljacht Tomidi te aanvaarden, vernietigd. “De gouverneur noemt de beslissing onzorgvuldig. Het gemeentebestuur heeft deze beslissing overhaast genomen, zonder visie en zonder zicht op de kosten”, aldus Vicky Dereere.
The post Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven appeared

Lees meer »