Zuivelcoöperatie Milcobel wil 130 banen schrappen

De Belgische zuivelcoöperatie Milcobel wil zijn organisatie hervormen, en daarbij 130 van de 1.500 banen in België schrappen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Er start overleg over de herstructurering met de vakbonden.

 

Meer krantenkoppen in België

Van Maria tot Madeleine en Claire

We konden volgend viergeslacht vastleggen in Sint-Eloois-Winkel: Michèle Devos (32), Claire Beernaert (4 maanden), Maria Verschoot (88), Madeleine Beernaert (4) en Marijke Joye (61).
The post Van Maria tot Madeleine en Claire appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We staan op het podium als een grote dansfamilie”: Dynamic Dance School uit Koksijde klaar voor voorstelling met maar liefst 200 dansers

Op zaterdag 11 mei staat Dynamic Dance School op de dansplanken in cc CasinoKoksijde met z’n jaarlijkse dansvoorstelling. Maar liefst 200 dansers tonen hun danstalent tijdens ‘Hidden Movements’.
The post “We staan op het podium als een grote dansfamilie”: Dynamic Dance School uit Koksijde klaar voor voorstelling met maar liefst 200 dansers appeared first on KW.be.

Lees meer »

FA Nieuwpoort blijft in vierde provinciale

Football Academy Nieuwpoort zal volgend seizoen niet in derde provinciale aantreden. Op het veld van KSK Wenduine verloor het in de eindronde na strafschoppen. Zo spelen er volgend seizoen twee seniorploegen van FAN in vierde.
The post FA Nieuwpoort blijft in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Premier De Croo verdedigt Tinne Van de Straeten in conflict met MR-voorzitter Bouchez: “Alles is in volle transparantie gebeurd”

Eerste minister Alexander De Croo (Open VLD) neemt het op voor minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen). “Alles is in volle transparantie gebeurd”, zegt hij. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez verklaarde eerder deze week dat er een onderzoeks­commissie moet komen naar de manier waarop de verlenging van de kerncentrales is afgehandeld door Van der Straeten en de toenmalige CEO van

Lees meer »

IN BEELD. Blote billen van Jennifer Lopez en twee jurken voor Zendaya: zo verschenen de celebrities op de trappen van het Met Gala

Elk jaar zijn ze weer op post, de talrijke celebs die hun meest bonte kostuums bovenhalen voor het Met Gala. Kosten noch moeite hebben ze gespaard om in het oog te springen onder het thema ‘The Garden of time’. Enkele looks zonder ondergoed, maar vooral veel zwart, wit en beige: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het

Lees meer »

Verkoopprocedure voor Jacobinessenhoeve gestart

Het Agentschap Natuur en Bos (ANB) heeft het gemeentebestuur vorige week op de hoogte gebracht van de opstart van de verkoopprocedure van de site Jacobinessenhoeve. “Vorig jaar werd nog een sloopaanvraag voor deze historische hoeve ingediend, maar die werd onder mijn impuls geweigerd”, aldus schepen Kristof Vermeire.
The post Verkoopprocedure voor Jacobinessenhoeve gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zullen met zekerheid in 1A aantreden”: Standard-CEO Locht nadat ultra’s bus blokkeren en pers verjagen om match tegen te houden

Geen voetbal op Sclessin gisteravond. Standard-supporters verhinderden de spelersbus van Standard om af te zakken naar het stadion, en dus kon de wedstrijd tegen Westerlo onmogelijk plaatsvinden. De fans zijn de onzekerheid rond Standard en de eigenaars beu. “Ik begrijp hun frustratie, maar dit was niet de juiste actie”, vindt Pierre Locht, CEO van de Rouches.

Lees meer »

Jongeman krijgt opschorting voor vechtpartij in De Kouter

Een jongeman moest zich op de rechtbank van Ieper verantwoorden voor twee vechtpartijen op één avond in JOC De Kouter in Poperinge. Voor een van de feiten werd hij vrijgesproken. “Ik wil toegeven wat ik heb gedaan, maar ik zal niet toegeven, wat ik niet heb gedaan.”
The post Jongeman krijgt opschorting voor vechtpartij in De Kouter appeared first

Lees meer »

Man (31) richt ravage aan met wagen nadat buren hem wezen op roekeloos rijgedrag: “Hij reed door onze voortuin en belandde aan de overzijde”

Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag richtte de bestuurder van een Volkswagen met Poolse nummerplaat een ravage aan in de tuin van een woning in de Zegelaan in Bredene. De man reed naar verluidt bewust door een voortuin en belandde aan de overzijde van de straat tegen ene muur. De brandweer moest hem uit zijn voertuig bevrijden.

Lees meer »

Songfestival-deelname veranderde Gustaph ingrijpend, maar … “Eén scherp kantje zal ik altijd behouden”

Nog één nachtje slapen, en dan mag Mustii z’n kans wagen tijdens de tweede halve finale van het Songfestival. Als iemand weet hoe onze landgenoot zich voelt, is het Gustaph, wiens echte naam Stef Caers (43) is, wel. Vorig jaar behaalde hij met z’n ‘Because of You’ een knappe zevende plaats, ondanks initiële weerstand. “Nog vóór het Songfestival had ik

Lees meer »

Nick Ballegeer: “Liever in schoonheid afscheid nemen”

Voormalig voorzitter Johnny Deryckere heeft op vrijdag 10 mei al zijn vrienden uitgenodigd voor een afscheidsfeest. Hij vestigde zich definitief in Frankrijk en wil nog eens iedereen samenbrengen. Ongetwijfeld bewaart de voormalige preses schitterende herinneringen aan de trainers Dany Couvreur en Sören Maenhout, maar tussen de krijtlijnen liep hij altijd hoog op met bijvoorbeeld de defensieve organisator Nick Ballegeer.

Lees meer »

Schone Schaapjes zet weer volop in op beleving voor hele familie: “Ook internationale artiesten”

Familiebeurs Schone Schaapjes is tijdens het pinksterweekend opnieuw te gast op de terreinen van vakantiehoeve Open Huis in Staden. Grote trekpleister tijdens deze editie zijn de drie internationale gezelschappen die gedurende drie dagen non-stop optreden in een grote circustent en op het domein. Daarnaast kunnen bezoekers er genieten van een brede waaier aan activiteiten.
The post Schone Schaapjes zet

Lees meer »