Wijst Taylor Swift met opvallende songtekst naar relatie die ze had met F1-coureur Fernando Alonso?

Hadden Taylor Swift (34) en Fernando Alonso (42) dan toch een relatie? Met een niet zo toevallig gekozen passage in een nummer op haar nieuw razendpopulair album zwengelt de zangeres de geruchten weer aan. Alonso – tweevoudig wereldkampioen in de Formule 1 – reageert net als een jaar geleden, en opnieuw op geheel eigen wijze, via een TikTok-filmpje op de songtekst. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Frankrijk eist dat Israël de aanval op Rafah onmiddellijk stopzet – Rapport uit kritiek op Israël, maar VS blijft wapens leveren

De beslissing van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de rol van de Palestijnen binnen de VN te versterken, wordt fors bekritiseerd door de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz. “De VN-lidstaten hebben een willekeurige, absurde en onsamenhangende beslissing genomen die de moordenaars van Hamas beloont”, schrijft hij op de sociaalnetwerksite X. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

“Enkele tientallen” bussen van De Lijn staan aan de kant wegens faillissement Van Hool

De Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, zo bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen en dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen

Lees meer »

Zilverbergkoor werft tenoren en bassen aan: “Om kwaliteit hoog te houden”

Zoals zoveel koren heeft ook het Zilverbergkoor te maken met een tekort aan zangers. “We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen om onze groep te versterken”, zegt voorzitter Ludo Bagein. “Dat is nodig om de kwaliteit van onze optredens hoog te kunnen houden.”
The post Zilverbergkoor werft tenoren en bassen aan: “Om kwaliteit hoog te houden” appeared

Lees meer »

Kamal Kharmach over ondernemen in West-Vlaanderen: “Roddel eens over je eigen bedrijf”

Wat maakt je een goede ondernemer? Wat zijn de do’s en de don’ts? Wie anders dan de bekendste ‘bedrijvendokter’ van het land kan ons daar een antwoord op geven? Kamal Kharmach redde in zijn VRT-reeks ‘Andermans zaken’ al tal van bedrijven, waaronder enkele West-Vlaamse ondernemingen.
The post Kamal Kharmach over ondernemen in West-Vlaanderen: “Roddel eens over je eigen bedrijf”

Lees meer »

Situatie in Rafah steeds kritieker: “Gebrek aan humanitaire hulp is groot probleem dat alleen maar groter wordt”

De situatie in Gaza, en specifiek Rafah, wordt almaar kritieker. Dat zegt Meinie Nicolai, voormalig directeur bij Artsen Zonder Grenzen (AZG). Verschillende ziekenhuizen in Rafah moeten sluiten door het gevreesde Israëlische grondoffensief in de stad. "De gezondheidszorg neemt elke dag af en het gebrek aan humanitaire hulp is een heel groot probleem dat alleen maar groter wordt."

Lees meer »

KIJK. Lesley-Ann Poppe en Jitske Van de Veire getuigen over plastische chirurgie in nieuw seizoen ‘Chasing Beauty’: “Ik ben dom geweest”

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. In het tweede seizoen van de Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’ willen onder meer Lesley-Ann Poppe, Jitske Van de Veire en Pommeline Tillière de schaduwzijde van de plastische ingrepen belichten.

Lees meer »

Juryleden van talentenshows krijgen het online vaak hard te verduren: “Mensen beoordelen die soms beter zingen dan jij is niet makkelijk”

Amper 21 lentes jong, maar Aaron Blommaert mag voor het eerst zetelen in de jury van een VTM-show. “Al hoor ik bij ‘Sing again’ de term jury niet graag, we zijn er vooral om het over ons te laten komen”, vertelt Aaron. Zelf nam hij deel aan ‘Ketnet musical’ en ‘The voice kids’, dus ervaring met talentenjachten bezit hij zeker

Lees meer »

En plots is Israël een van de favorieten voor het Songfestival: “Als Israël wint, is het voortbestaan van de wedstrijd in gevaar”

Al maanden is er ophef over het feit of het land wel mag meedoen aan het Eurovisiesongfestival, maar we zijn één dag voor de grote finale en plots is Israël zelfs favoriet om de liedjeswedstrijd zowaar te winnen. Zou een zege van Eden Golan met ‘Hurricane’ ook het Songfestival omver blazen? Hoe komt dat Israël opeens zo’n grote kans maakt?

Lees meer »

Nieuw speeltoestel voor Slachthuiswijk

Naar aanleiding van de prijsuitreiking gingen marktkramers, een delegatie van het gemeentebestuur, marktgangers en vrijwilligers van Oranje op de foto.
The post Nieuw speeltoestel voor Slachthuiswijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acht jongens, dezelfde leeftijd, dezelfde kleren. Maar alleen de zwarte mogen niet binnen volgens test ‘Ze zeggen dat’

Als je een nachtje wil feesten in een club, heb je maar beter een lichte huidskleur. In een praktijktest van het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ proberen vier witte en vier zwarte jongens zes bekende clubs binnen te geraken. Verborgen camera’s tonen hoe dat voor de ene groep beduidend makkelijker is dan voor de andere. “We moesten zogezegd reserveren, maar dat

Lees meer »