Postbedeling ligt zo goed als plat in Wallonië

09:46 Er is maandag zo goed als geen postbedeling in Wallonië. Dat is het gevolg van een staking bij Bpost. 

Meer krantenkoppen in België

HIPPO. WAR pakt uit met expo rond luchtfotografie tijdens WO I: “Niemandsland in kaart brengen”

Nog tot eind juli kan je in bezoekerscentrum HIPPO. WAR in Waregem een nieuwe tijdelijke tentoonstelling ontdekken. Het stadsarchief opent samen met de werkgroep van HIPPO. WAR de bijzondere expo ‘Luchtfotografie in Waregem tijdens de Eerste Wereldoorlog’.
The post HIPPO. WAR pakt uit met expo rond luchtfotografie tijdens WO I: “Niemandsland in kaart brengen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liam Prez weerstaat aan aanbiedingen van andere clubs: “Ik geloof in het ambitieuze project van Mandel United”

Spelverdeler Liam Prez is volgend jaar zeker aan de slag bij Mandel United. Na de degradatie niet afgewend kon worden, doken allerlei geruchten op en werd er ook effectief aan de mouw getrokken aan enkele nieuwkomers. “Maar ik geloof in dit project”, zegt de Winkelnaar.
The post Liam Prez weerstaat aan aanbiedingen van andere clubs: “Ik geloof in het

Lees meer »

Microsoft vindt Windows heruit met AI

21:08 Microsoft hertekent zijn Windows-besturingssysteem op basis van AI. Dankzij het nieuwe platform Copilot+PC moet een Windows-toestel inhoud en context kunnen begrijpen. Nieuwe AI op het toestel zelf mo…

Lees meer »

Sovjet-automerk Volga maakt comeback

Rusland heeft het voormalige Sovjet-automerk Volga nieuw leven ingeblazen. Het door de staat gecontroleerde persbureau Tass spreekt van drie modellen, die in 2024 in serie van de band zullen beginnen te rollen.

Lees meer »

Fanfare Hoger Op organiseert speciale barbecue

De Woumense fanfare Hoger Op heeft de traditie om eind mei een feest in het dorp te organiseren. Dit jaar voorzien ze opnieuw een ‘speciale barbecue’ op zaterdag 25 mei in OC Walnes.
The post Fanfare Hoger Op organiseert speciale barbecue appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdwijnt iconische attractie na bijna 25 jaar uit Plopsaland?: “Er liggen verschillende opties op tafel”

Het Bos van Plop, de iconische familieattractie in Plopsaland De Panne, neemt bezoekers al 24 jaar mee op een magische boottocht door een wereld vol kabouters. Ondanks plannen uit 2015 om de verouderde attractie te vervangen, blijft die tot op vandaag operationeel én populair. Binnenkort komt het Plopsa-bestuur opnieuw bijeen om de toekomst ervan te bespreken. “Er liggen verschillende opties

Lees meer »

Politie Westkust betrapt tien bestuurders onder invloed tijdens negen uur durende controle

Politiezone Westkust hield afgelopen weekend een verkeersactie waarbij er ook gecontroleerd werd in de strijd tegen transmigratie. Verdachte zaken of handelingen die konden wijzen op mensenhandel of smokkel werden niet gevonden. Wel werden tien bestuurders onder invloed betrapt tijdens de negen uur durende controle.
The post Politie Westkust betrapt tien bestuurders onder invloed tijdens negen uur durende controle appeared

Lees meer »

’s Gravenwezel is duurder dan Schilde, en Olmen goedkoper dan Balen: dit zijn duurste en goedkoopste (deel)gemeenten volgens Immoweb

Immoweb heeft een onderzoek gedaan naar de vastgoedprijzen in alle Belgische gemeenten en hun deelgemeenten. Uitgaande van de vraagprijzen in de provincie Antwerpen vind je de duurste appartementen en woningen in Schilde, Edegem, Hove en Antwerpen. In de Kempense gemeenten Laakdal, Herselt, Hulshout en Balen zijn de vraagprijzen het laagst.

Lees meer »

Nonkel Luc blijkt fan van onze krant

Dat is toch duidelijk in de wekelijkse recap van Nonkels die gedeeld wordt op sociale media. Opmerkelijk: eerder was De Krant van West-Vlaanderen al te zien in Chantal.
The post Nonkel Luc blijkt fan van onze krant appeared first on KW.be.

Lees meer »