Luiks farmabedrijf Mithra beschermd tegen schuldeisers voor medicijnfabriek

08:11 Mithra, dat onderdelen of het volledige bedrijf wil verkopen om te overleven, krijgt van de ondernemingsrechtbank tot 19 juni bescherming tegen de schuldeisers van zijn medicijnfabriek. 

Meer krantenkoppen in België

Ontwerpster Kate Middleton baart zich grote zorgen: “Ik denk dat ze door een hel gaan”

De Britse prinses Kate Middleton (42) herstelt momenteel al enkele maanden van kanker. In de weken voor ze haar diagnose via een persoonlijke video wereldkundig maakte, draaide in de pers en daarbuiten de geruchtenmolen over haar gezondheidstoestand op volle toeren. Nu is er opnieuw voer voor speculatie verschenen. In een gesprek met de Britse krant The Telegraph uit Amaia Arrieta,

Lees meer »

Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm

Van 4 tot en met 11 mei verbleef zanger Paul Bruna uit Middelkerke, samen met zijn fans in Benidorm. Paul was daar niet alleen. Ook de artiesten John Dennis, Danny De Roover en Dinny, een zangeres die in Spanje woont, waren present en traden op.
The post Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm appeared first

Lees meer »

Na zomerse temperaturen, komt onweer

Na een zonnig weekend volgt een eerder wisselvallige week. Zondagnamiddag blijft het nog wel vrij zonnig met in eerste instantie hoge wolkensluiers. Geleidelijk ontwikkelen zich echter stapelwolken die aan het einde van de namiddag kunnen uitgroeien tot (onweers)buien, vooral langs de Franse grens.

Lees meer »

Schermutselingen bij ontruiming nabij Amsterdamse campus

In Amsterdam heeft de politie een deel van de Oudezijds Achterburgwal leeggeveegd, meldt een ANP-journalist. Die straat ligt vlakbij het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA). In de straat stonden honderden sympathisanten van de betogers die de UvA-campus hebben bezet. Na drie vorderingen om te vertrekken kwam de politie in actie.

Lees meer »

Leven aan Belgische kust is écht gezonder. Onderzoeker somt voordelen (en belangrijk nadeel) op

De volkswijsheid klopt: leven aan zee is gezonder. Dat is nu voor het eerst wetenschappelijk aangetoond door een team van Belgische onderzoekers. “Kustbewoners hebben statistisch gezien minder kans op longkanker en astma”, zegt professor Maarten De Rijcke van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) aan HLN. Al is er ook één ziekte waarop het risico aan zee groter is.

Lees meer »