Hoe ver brengt eerlijkheid kandidaten in ‘De Mol’?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven, moet je beseffen dat je niet alles zelf kan en weet”

Every day is a school day. Neem dat maar letterlijk. Als je de schoolbanken verlaat, is het leerproces bijlange nog niet voorbij. Meer zelfs, soms begint het pas écht eens je je eerste stappen op de werkvloer zet. Bedrijven omarmen en cultiveren deze evolutie.
The post Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven,

Lees meer »

Gemeenten luisteren naar bewoners De Vijfwegen en nemen verschillende veiligheidsmaatregelen

Zowel de gemeente Moorslede als de gemeente Wervik investeren elk in de veiligheid op het gehucht De Vijfwegen. Daar luidden de bewoners de alarmbel nadat er in de bocht op het kruispunt van de Geluwestraat met de Oude Ieperstraat verschillende ongevallen gebeurden de alarmbel. “De vangrail is zelf nog iets langer dan voordien.”
The post Gemeenten luisteren naar bewoners

Lees meer »

“Zeer bezorgd”: De Lijn heeft nu al tientallen bussen aan de kant staan wegens faillissement Van Hool

De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen. En dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen ondernemen”, verklaart Marco Demerling.

Lees meer »

Songfestival sjoemelde met geluid van Israël: luid boegeroep weggewerkt met speciale technologie

Wie gisteren naar de halve finale van het Eurovisiesongfestival keek, was misschien verrast om tijdens het controversiële optreden van Israël geenboegeroep te horen. Dat terwijl er al heel de dag voor de deuren van het zaal geprotesteerd werd, en zangeres Eden Golan ook tijdens haar repetities werd uitgejoeld. Tijdens de uitzending weerklonk er enkel groot applaus, maar dat zou volgens

Lees meer »

NMBS zet kantoorcomplexen aan Brussel-Zuid te koop

De NMBS zoekt een koper voor vier kantoorcomplexen aan het station Brussel-Zuid, goed voor 150.000 vierkante meter. Dat schrijft ‘De Tijd’ vrijdag. Normaal zou het consortium dat de nieuwe hoofdzetel van de spoorwegmaatschappij mag bouwen, de sites overnemen.

Lees meer »