BV 24/7. Camille repeteert voor het eerst voor Sportpaleisshows en Hanne Troonbeeckx onthult afslankingsgeheim

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Koen Wauters gaat donderdag live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoerder vroeg me om mijn vragen door te sturen, maar dat heb ik geweigerd”

Gaat Koen Wauters de politieke toer op? Op Hemelvaartsdag gaat het VTM-gezicht live op Instagram in gesprek met premier Alexander De Croo (Open Vld). De zanger/presentator mag en kan de premier alles vragen en is dat ook van plan. Laat hij zich voor de kar van de politicus spannen en maakt Koen zo voor het eerst zijn politieke voorkeur kenbaar?

Lees meer »

Opa (80) riskeert tien jaar cel voor verkrachten van kleinkind op vakantie: “Ik wilde haar tonen dat je ook op een liefdevolle manier seks kan hebben”

Voor een tachtiger uit Begijnendijk heeft het Leuvense openbaar ministerie tien jaar opsluiting gevraagd. De opa verkrachtte zijn kleinkind meermaals, dat gaf hij ook zelf toe. Maar dat hij haar jarenlang misbruikte, ontkende Adrien P. voor de rechter. “Op vakantie in Spanje lagen de smaakcondooms klaar”, reconstrueerde het parket de feiten. De man werd – nota bene – door zijn

Lees meer »

Filou Oostende start met zege in play-offs

Filou Oostende, Antwerp en Limburg United zijn woensdag met een thuiszege aan de kwartfinales (best of three) van de nationale play-offs begonnen, Luik won op verplaatsing. Oostende won met 83-64 van Leuven, Antwerp met 80-64 van Bergen en Limburg met 90-84 van Mechelen. Luik ging met 93-98 winnen in Charleroi.
The post Filou Oostende start met zege in play-offs

Lees meer »

Van “stelt nauwelijks iets voor” tot “Joost Klein sloeg camera kapot”: alles wat we weten over het Songfestivalincident

Er hangt nog veel mysterie rond het incident tussen Joost Klein (26) en een vrouwelijke Songfestival-medewerker. Volgens de Nederlandse omroep AVROTROS heeft de zanger “een dreigende beweging” gemaakt, maar de cameravrouw niet aangeraakt. Volgens de Zweedse krant ‘Atfonbladet’ is de camera van de vrouw wel stuk en zou Klein “agressiever” zijn geweest dan de Nederlanders zeggen. Dit is wat we

Lees meer »

Zeilboot van Staf Versluys gaat (voorlopig) dan toch niet naar Bredene: gouverneur vernietigt beslissing gemeenteraad

De wedstrijdboot waarmee de overleden zeiler en scheepsbouwer Staf Versluys 2 keer rond de wereld is gevaren, komt voorlopig dan toch niet naar Bredene. Het gemeentebestuur had de schenking van de Rucanor Tristar aanvaard, maar de oppositie was daartegen, omdat er volgens hen niet was nagedacht hoeveel het onderhoud van het jacht zou kosten. Ze dienden klacht in bij de

Lees meer »

Noorderlicht ook bij ons al te zien: onze fotograaf legt prachtige paarse schijn vast in Wijnegem

Het was voorspeld en het is ook uitgekomen: het noorderlicht was vrijdagavond duidelijk te zien in onze regio. Onze fotograaf Frank Boelens kon de typische, prachtige paarse schijn in de lucht vastleggen op beeld vanuit Wijnegem. Volgens weerman Ruben Weytjens wordt het morgen, zaterdag, mogelijk nog spectaculairder. “De voorbije dagen heeft er een ongezien sterke reeks van explosies op de

Lees meer »

Misnoegde klant ontkent vandalisme bij eetcafé De Dorpspompe in Ramskapelle

Is een misnoegde klant verantwoordelijk voor een reeks vandalenstreken bij het eetcafé De Dorpspompe in Ramskapelle bij Nieuwpoort? X.D. staat er in ieder geval voor terecht in de rechtbank van Veurne en riskeert drie maanden cel, maar ontkent alles. “Er zijn gewoon geen bewijzen”, zegt zijn advocaat Thomas Bailleul.
The post Misnoegde klant ontkent vandalisme bij eetcafé De Dorpspompe

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïne krijgt voor 371 miljoen euro bijkomende militaire hulp

De Verenigde Staten gaan Oekraïne voorzien van bijkomende militaire steun ter waarde van 400 miljoen dollar (371 miljoen euro). Dat blijkt uit een mededeling van het Witte Huis. Volgens Amerikaanse media bestaat de hulp onder meer uit artillerie, munitie voor luchtafweer, antitankmunitie, gepantserde voertuigen en andere wapens. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »