Sandrine krijgt al half jaar geen stroomfac­tuur door problemen bij Fluvius: “Wat als ik ineens 3.000 euro moet betalen?”

“Al sinds november krijg ik geen maandfactuur voor mijn elektriciteitsverbruik. Ik hou mijn hart vast voor het moment dat de afrekening dan toch komt”, zegt Sandrine Samyn aan HLN-consumentenexperte Safia Yachou. Zij is een van de bijna 17.000 Vlaamse huishoudens en kmo’s die hinder ondervinden door IT-problemen bij Atrias, een nieuw data-platform van Fluvius en de netbeheerders. Wat kan je hiertegen doen? En wanneer raakt het opgelost? 

Meer krantenkoppen in België

‘Ongrijpbare’ Ismael Zambada, mede-oprichter van het Sinaloa Kartel, gearresteerd in Verenigde Staten

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-kartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, eveneens een belangrijke leider van het kartel, werd ook opgepakt. Beide werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »

Streekbieravond in Aarsele pakt uit met zeven nieuwe lekkernijen: “We willen elk jaar nieuwe biertjes op het menu”

Op zaterdag 3 augustus vindt traditioneel een nieuwe editie van de streekbieravond plaats. Intussen is de koninklijke muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alweer aan de 21ste editie van haar klassieker toe. Ook de kindernamiddag krijgt een vervolg.
The post Streekbieravond in Aarsele pakt uit met zeven nieuwe lekkernijen: “We willen elk jaar nieuwe biertjes op het menu” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale begeleiding van DrumSpirit uit Moorslede

Maandagavond stond ook Metejoor op het podium van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Deze bekende zanger zong zijn jongste hit ‘Groot. Metejoor alias Joris stond niet alleen op het podium. Hij werd begeleid door acht muzikanten van DrumSpirit uit Moorslede.
The post Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale

Lees meer »

Andreas en Lydia zijn een diamanten paar

Andreas Demol en Lydia Soenens zijn 60 jaar getrouwd. André is afkomstig van ‘t Motje in Roeselare en werkte tot aan zijn pensioen bij de firma Vandemoortele in Izegem. Lydia is afkomstig van op de Haaipander in Ingelmunster, werkte 18 jaar bij de firma Neyrinck in Lendelede en was daarna nog 20 jaar huishoudster bij
The post Andreas en

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt en 18-koppige band Free The Folk! maakt indruk op Luisterplein

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt en Free The Folk! staat met 18 muzikanten op een podium en doet dat prima. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein.

Lees meer »