Meisje (14) overlijdt aan hartaanval tijdens lockdown na steekpartij op school in Frankrijk

Een 14-jarig meisje is overleden nadat ze donderdag een hartaanval had gekregen tijdens een lockdown van haar school in de buurt van Straatsburg na een mesaanval. Dat hebben lokale autoriteiten vrijdag gemeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Franse zakenman Arnaud Lagardère aangeklaagd

De Franse zakenman Arnaud Lagardère (63), topman van de gelijknamige groep, is maandag in Parijs in beschuldiging gesteld. Lagardère, echtgenoot van het 30 jaar jongere Belgische model Jade Foret, wordt ervan verdacht jarenlang de rekeningen van zijn bedrijven geplunderd te hebben om zijn levensstijl en persoonlijke uitgaven te financieren. Dat meldt een gerechtelijke bron aan AFP.

Lees meer »

“Ik voel m’n benen niet meer”: opnieuw moet een rekruut opgeven in ‘Special Forces’

Na de exit van Nora Gharib (30) maakte ‘Special Forces’ maandagavond een tweede slachtoffer. Met pijn in het hart moest een compleet uitgeputte Lynn Van den Broeck (31) de handdoek in de ring gooien. Ook voor de “ongehoorzame” zanger Gers Pardoel (42) zag het er slecht uit. “Ofwel herpak je je, ofwel houdt het hier op”, waarschuwden de Special Forces-operatoren.

Lees meer »

Sabrina getuigt in ‘Don’t worry be happy’ over leven met weinig geld: “Voel me niet minderwaardig omdat ik bij sociale kruidenier winkel”

Van een zorgeloos leven tot twee keer nadenken hoe je elke euro uitgeeft. Na haar scheiding sloot haar crèche de deuren. Sabrina Van Steenbergen (38) uit Kontich kreeg vervolgens ook nog eens af te rekenen met een harde burn-out. En dat had grote financiële consequenties. “Onlangs gingen we pizza eten, maar zonder drank erbij. Dat scheelt flink wat geld.”

Lees meer »

Meesterkleermaker Lieven Lybeer (88) overleden: “Hij heeft tot zijn laatste adem gevochten als een leeuw”

Meesterkleermaker Lieven Lybeer is deze morgen overleden. Hij verbleef op de afdeling Ensor in WZC De Plataan in Izegem. De Izegemnaar richtte zijn herenkledijzaak op in 1957, tot eind 2021 werd die door zijn dochter Véronique verder gezet.
The post Meesterkleermaker Lieven Lybeer (88) overleden: “Hij heeft tot zijn laatste adem gevochten als een leeuw” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christophe droomt na The Voice van een plek op het podium van Trax en Grensrock: “Het voelt nog altijd onwerkelijk”

Christophe Verholle (43) beleefde de meest waanzinnige week van zijn leven met zijn overwinning in ‘The Voice van Vlaanderen’, een koninklijk onthaal op school en een optreden in ‘zijn’ Roeselare. “Vooruit plannen? Ik wil nu vooral even genieten van wat er allemaal op mij afkomt.”
The post Christophe droomt na The Voice van een plek op het podium van

Lees meer »

Parket waarschuwt voor designerdrug ‘monkey dust’ nadat vrouw (28) op intensieve belandt en kind (2) positief test

Het parket van Oost-Vlaanderen waarschuwt voor monkey dust nadat een 28-jarige vrouw onder invloed van de designerdrug op intensieve zorgen opgenomen moest worden. Bij meerdere huiszoekingen werden acht personen opgepakt en allerlei drugs aangetroffen, waaronder monkey dust. Bovendien testte een tweejarig kind positief op diverse soorten harddrugs.

Lees meer »

Drie maanden rijverbod en alcoholslot voor beschonken trucker: “Was beter paar uur later beginnen werken”

Een alcoholcontrole op maandagochtend leverde een 55-jarige trucker voor de politierechtbank in Kortrijk een rijverbod van 3 maanden en de plaatsing van een alcoholslot op. Het was zijn eigen werkgever die de politie tipte.
The post Drie maanden rijverbod en alcoholslot voor beschonken trucker: “Was beter paar uur later beginnen werken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tel ik niet meer mee?” Hechte vriendschap tussen Jennifer Aniston en Sandra Bullock stoort Julia Roberts

Het rommelt in Hollywood. Volgens verschillende bronnen in de filmstad zouden enkele van de grootste vrouwelijke sterren in een ‘achterbakse ruzie’ betrokken zijn. Het gaat om Jennifer Aniston (55) en Sandra Bullock (59) aan de ene kant en Julia Roberts (56) aan de andere kant. Die laatste zou zich ‘verraden en in de steek gelaten voelen’. En ze wijst daarbij

Lees meer »