Jelle Cleymans is bereid ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor in ruil

Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de acteur daar niet meteen op uit is, haalde een bijzondere belofte van Julie hem toch over de streep. 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijkse Adelaar Valerie Veldeman, ondernemer en voorzitter Kortrijk-Noord: “Het industriepark moet voor fietsers aantrekkelijker zijn”

Met Valerie Veldeman (44) heeft Kortrijk-Noord, het grootste bedrijventerrein in het arrondissement, voor het eerst een vrouw aan het roer. “We zijn blij dat er wat beweging lijkt te komen in de overkapping van de R8, maar willen het industriepark ook aantrekkelijker maken voor fietsers.”
The post Kortrijkse Adelaar Valerie Veldeman, ondernemer en voorzitter Kortrijk-Noord: “Het industriepark moet voor

Lees meer »

“14.000 euro om te leren horen, zien en zwijgen”: achter de schermen bij de Butlerschool

De School for Butlers and Hospitality is een butlerschool waar traditie en luxe samenkomen. De docenten leren hun leerlingen alle aspecten van de etikette: van champagne sabreren tot het bewaren van absolute discretie. Voor zo’n 14.000 euro word je hier in acht weken tijd klaargestoomd tot een volleerd butler. Wij bellen aan voor een exclusieve blik achter de schermen van

Lees meer »

Zij zijn blij dat ze in mekaars team zitten: deze collega’s hebben geen special nodig om 20ste verjaardag van ‘Het eiland’ te vieren

Dit keer geen ‘zever, gezever’: cultreeks ‘Het eiland’, uit de mouw van Jan Eelen en Woestijnvis, komt na twintig jaar terug met een special. Niet dat de lach van Alain ‘Protput’ Vandam, de tic van Guido Pallemans en de iconische oneliners uit de krochten van het tv-archief moeten worden gevist. Neen, al jaar en dag imiteren deze Vlaamse collega’s overal

Lees meer »

Orthobilithy Sport uit Jabbeke biedt voortaan ook fietsritten aan

Sinds begin deze maand biedt Orthobility Sport, gelegen in het Vlamingveld, fietstochten aan. Het zijn korte afstanden met extra aandacht voor wie elektrisch fietst. Hiermee wil Orthobility Sport het fietsen zo toegankelijk mogelijk houden. Om de veertien dagen biedt Orthobility Sport op vrijdagnamiddag een leuke fietstocht aan op goed berijdbare fietswegen. De afstand bedraagt tussen
The post Orthobilithy Sport

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. De Ketelaere steunt Club, wordt blauw-zwart volgens u nog onttroond? Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Iconische Party Bob bestaat tien jaar: “Geweldig hoe het is gegroeid”

Tien jaar geleden werd de Party Bob in het leven geroepen door de Ledegemse jeugdraad. Het iconische busje dat feestvierders veilig ophaalt na een avondje uit is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde bij Ledegemse feestelijkheden.
The post Iconische Party Bob bestaat tien jaar: “Geweldig hoe het is gegroeid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente Pittem doopt vernieuwd groengebied om tot Pittemse Meersen

Afgelopen zaterdag werd door het gemeentebestuur van Pittem het vernieuwde groengebied langs de Gentsemeersweg voorgesteld aan het publiek. Dit stukje ongerepte natuur in hartje Pittem onderging de afgelopen maanden een flinke metamorfose. Het gemeentebestuur doopt de groene oase nu om tot een aantrekkelijke, natuurlijke ontmoetingsruimte en ging voor de nieuwe naam te rade bij de inwoners.
The post Gemeente

Lees meer »