Belgian Cat Julie Vanloo verrast zieke Rebekka met videoboodschap: “We willen je zo graag uitnodigen voor een match!”

In ‘Een Echte Job’ op VTM draaien enkele BV’s even mee in het ziekenhuis. Nathalie Meskens heeft de afgelopen weken een speciale band opgebouwd met haar patiënten. In de nieuwe aflevering neemt ze afscheid van de liefdevolle Rebekka. Aangezien Rebekka een grote basketbalfan is, heeft Nathalie een bijzondere verrassing voor haar in petto.

Daarvoor schakelde ze de hulp in van Belgian Cat Julie Vanloo: “Dag lieve Rebekka, ik wil je heel veel moed inspreken. Je bent super goed bezig. Stap voor stap zal je wel terug de oude worden”, zegt Julie in een videoboodschap. “We hopen alvast dat je je in november veel beter voelt, want we zouden je super graag uitnodigen voor een match van de Belgian Cats. Heel veel beterschap, wij duimen voor jou!” Die verrassing had Rebekka niet zien aankomen, ze glundert dan ook van blijdschap.

Hier zie je al een fragment:

De volledige aflevering van ‘Een Echte Job’ zie je maandagavond om 20.30 uur op VTM.

The post Belgian Cat Julie Vanloo verrast zieke Rebekka met videoboodschap: “We willen je zo graag uitnodigen voor een match!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Penalty Protest’ bij De Tank in Brugge hekelt ondermaatse vergoeding voor beginnende kunstenaars

Tien kunstenaars nemen op zondag 23 juni deel aan een unieke performatieve voetbalwedstrijd bij De Tank, Generaal Lemanlaan 145 in Assebroek. Met ‘Penalty Protest’ willen ze tijdens de EK-drukte aandacht vragen voor de ongelijkheid in vergoedingen tussen beginnende kunstenaars en amateurvoetballers.
The post ‘Penalty Protest’ bij De Tank in Brugge hekelt ondermaatse vergoeding voor beginnende kunstenaars appeared first on

Lees meer »

Kortrik Olympic brengt dit weekend de Olympische Spelen naar Buda Beach

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni organiseert Team Sport ‘Kortrik Olympic’ op Buda Beach. Het “Olympisch Dorp” is gratis toegankelijk tussen 14 en 17 uur. Je kan er kijken naar demo’s of zelf deelnemen aan verschillende sporten zoals boulderen, skaten, breakdancen, 3×3 basketbal of BMX’en.
The post Kortrik Olympic brengt dit weekend de Olympische Spelen naar Buda Beach

Lees meer »

“De ploeg met de beste straatvoetballers wint”: Jan Mulder voorspelt het EK en doet pleidooi voor Brandon Mechele

De EK-koorts heeft analist Jan Mulder (79) al helemaal te pakken sinds de openingsmatch. Maar wat zijn dé EK-voorspellingen van de Nederlander? Hij doet ze uit te doeken in de Q&A van Deviltime. “Frankrijk wint, België en Nederland plaats ik op hetzelfde niveau. Maar waarom is Brandon Mechele er niet bij? Hij is wel kampioen met Club Brugge hé!”

Lees meer »

‘Bridgerton’-fans razend na ‘woke’ twist in laatste aflevering van nieuwe seizoen: “Ik ga stoppen met kijken”

Lezers van de ‘Bridgerton’-boeken keken er al lang naar uit: het moment waarop de gelijknamige Netflixreeks de acteur zou onthullen die de échte grote liefde van Francesca Bridgerton speelt. We zagen haar al even in de loop van het huidige seizoen, maar haar eigen verhaal moet nog komen. Fans waren echter in shock toen er in de laatste aflevering geen

Lees meer »

Negen gewonden, onder wie twee kinderen, door wilde schietpartij nabij Amerikaanse stad Detroit

Negen mensen, onder wie twee kinderen, zijn zaterdag gewond geraakt toen een man om zich heen schoot in een park met fonteinen in Rochester Hills, nabij de Amerikaanse stad Detroit. De verdachte vluchtte naar een woning in de buurt, maar is daar dood aangetroffen. De manheeft zichzelf om het leven gebracht. Dat meldt de lokale nieuwszender ‘WXYZ Detroit’ op autoriteit

Lees meer »

Grote brandoefening in De Leest met (gratis) concert en drankje achteraf: “Al 200 mensen meldden zich aan”

Om een brandoefening zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten verlopen, organiseert De Leest op vrijdag 21 juni een gratis concert van Appelblauwzjigroen. “Het zal er uit zien als een normale schouwburgavond, maar we weten op voorhand al dat er om 20.15 uur een grote ramp zal gebeuren. Daarna kunnen we onszelf testen en de procedures van het evacueren van mensen volgen”,

Lees meer »