Belgian Cat Julie Vanloo verrast zieke Rebekka met videoboodschap: “We willen je zo graag uitnodigen voor een match!”

In ‘Een Echte Job’ op VTM draaien enkele BV’s even mee in het ziekenhuis. Nathalie Meskens heeft de afgelopen weken een speciale band opgebouwd met haar patiënten. In de nieuwe aflevering neemt ze afscheid van de liefdevolle Rebekka. Aangezien Rebekka een grote basketbalfan is, heeft Nathalie een bijzondere verrassing voor haar in petto.

Daarvoor schakelde ze de hulp in van Belgian Cat Julie Vanloo: “Dag lieve Rebekka, ik wil je heel veel moed inspreken. Je bent super goed bezig. Stap voor stap zal je wel terug de oude worden”, zegt Julie in een videoboodschap. “We hopen alvast dat je je in november veel beter voelt, want we zouden je super graag uitnodigen voor een match van de Belgian Cats. Heel veel beterschap, wij duimen voor jou!” Die verrassing had Rebekka niet zien aankomen, ze glundert dan ook van blijdschap.

Hier zie je al een fragment:

De volledige aflevering van ‘Een Echte Job’ zie je maandagavond om 20.30 uur op VTM.

The post Belgian Cat Julie Vanloo verrast zieke Rebekka met videoboodschap: “We willen je zo graag uitnodigen voor een match!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitse bondskanselier Scholz praat mond voorbij: “Cadeau voor Russische propaganda”

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz krijgt de wind van voren nadat hij zich eerder deze week liet ontvallen dat Britse en Franse soldaten het Oekraïense leger helpen bij het afvuren van raketten. Volgens een oud-voorzitter van de Britse defensiecommissie gaat het om een “flagrante schending van geheime informatie”, die Britten op het terrein in gevaar brengt en de Russen kan

Lees meer »

De situatie van KV Oostende door de ogen van topsupporter Kamagurka: “Waar is Paul Conway nu? Iemand hem nog gezien?”

Samen met Herr Seele pakt Kamagurka (67) op 21 maart uit met de kunstexpo ‘Vive La Sociale’ in kader van het James Ensor-jaar. Maar dit is toch ook zowat hét jaar van de waarheid voor de duizenden KVO-fans. Als clubambassadeur – en zelfs ooit bestuurslid – volgt Kama ‘zijn’ Wèreldploegsje nog altijd van dichtbij. “Deze club heeft lokale gezichten nodig.”<br

Lees meer »

Scholen hebben genoeg van de smartphone: “Van fake accounts tot naziliedjes, het was constant miserie”

Leerlingen die op de speelplaats niet meer met elkaar praten, zich niet meer kunnen concentreren en elkaar cyberpesten. In zo goed als alle scholen is de smartphone al verboden tijdens de les. Maar zodra leerlingen een vrij moment hebben, nemen ze hun gsm. Uit een rondvraag van De Standaard bij meer dan dertig secundaire scholen blijkt dat de smartphone steeds

Lees meer »

VS en Zuid-Korea starten gezamenlijke legeroefeningen

De Verenigde Staten en bondgenoot Zuid-Korea zijn maandag rond het Koreaanse schiereiland met hun jaarlijkse gezamenlijke militaire oefeningen gestart. Dit jaar doen volgens Zuid-Korea dubbel zoveel manschappen mee als vorig jaar, tegen een achtergrond van toegenomen spanningen met het nucleair bewapende Noord-Korea.

Lees meer »

Legt Super Tuesday extra zwaktes bloot bij Biden en Trump?

Komende dinsdag organiseren 15 Amerikaanse staten en American Samoa voorverkiezingen voor de presidentsverkiezingen. Met twee uitgesproken frontrunners wordt ‘Super Tuesday’ niet al te spannend, maar de verschillende verkiezingen kunnen wel extra zwakke punten blootleggen voor Donald Trump en Joe Biden.

Lees meer »

Obasuyi met evenaring Belgisch record naar finale 60m horden op WK atletiek indoor

Michael Obasuyi heeft zich zaterdag met een evenaring van zijn Belgisch record geplaatst voor de finale van de 60 meter horden op de wereldkampioenschappen indooratletiek in het Schotse Glasgow. Elie Bacari strandde ondanks een persoonlijk record in de halve finales.
The post Obasuyi met evenaring Belgisch record naar finale 60m horden op WK atletiek indoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elckerlyc Zwevezele klaar voor derby tegen Wivo Wingene

In derde nationale staan de buren uit Zwevezele en Wingene tegenover elkaar. De vorige onderlinge confrontatie draaide uit op een vijfsetter en zo’n derby zorgt uiteraard altijd voor extra motivatie bij beide teams. Spektakel verzekerd.
The post Elckerlyc Zwevezele klaar voor derby tegen Wivo Wingene appeared first on KW.be.

Lees meer »