Broer van Conner Rousseau verdient 100 miljoen euro met verkoop van zijn bedrijf: “Elke familie heeft zijn zot”

Steve Rousseau (51) heeft zijn HR-bedrijf verkocht. Zijn winst: niet minder dan 100?miljoen. Wie is de grote broer van Conner, die even hard feest als hij werkt, die een beachbar en een basketbalclub heeft, en die bijna eigenaar was van voetbalclub KV Kortrijk?

 

Meer krantenkoppen in België

Leila Naessens (14) ruilt Bobcat voor ION Basket Waregem: “Het was tijd voor een nieuwe stap, ik wil blijven groeien”

De amper 14-jarige Leila Naessens ruilt volgend seizoen de blauw-witte kleuren van Bobcat Wielsbeke in voor de rood-witte van ION Basket Waregem. “Het was tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik wil stappen blijven zetten.”
The post Leila Naessens (14) ruilt Bobcat voor ION Basket Waregem: “Het was tijd voor een nieuwe stap, ik wil blijven groeien” appeared first on

Lees meer »

Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel”

In de Tramstraat 49 heeft Florence Verplancke (27) zaterdag de deuren geopend van haar eigen zaak: babywellness Fleau. “Het babybadje is heel goed voor de ontwikkeling van de spieren, maar ook voor krampjes en (verborgen) reflux”, geeft Florence aan.
The post Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee

Vanaf pinkstermaandag besteedt Radio Noordzee aandacht aan de Vissersopstand. Auteur Doris Klausing neemt de luisteraar mee naar 1887 in een 17-delige radioreeks.
The post Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongen (14) overleden door eten van ultraheet chipje, hartstilstand na hoog chilipeper-extract

Een 14-jarige Amerikaanse jongen is overleden na het eten van extreem pittige chips. Dat blijkt uit een autopsie op het lichaam, meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press op basis van medische rapporten. Het nieuws van zijn overlijden kwam eerder al groot in de media, maar nu heeft een onafhankelijk arts de precieze doodsoorzaak vastgesteld. Met deze conclusie hebben de nabestaanden

Lees meer »

In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht

Home Sweet Home, de bekende chocoladehandel met eigen productie in Brugge van Christiaan Contant en Barbara Roelens, heeft onlangs een ruime nieuwe winkel in de Wollestraat geopend.
The post In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Australische miljardair eist verwijdering van haar portret uit museum

De Australische miljardair Gina Rinehart (70) heeft het belangrijkste museum van hoofdstad Canberra gevraagd een portret van haar te verwijderen, omdat ze het kunstwerk niet geslaagd vindt. Het schilderij van de bekroonde kunstenaar Vincent Namatjira hangt tussen 20 andere portretten van bijvoorbeeld koningin Elizabeth II en de voormalige premier Julia Gillard op een tentoonstelling in de National Gallery of Australia.

Lees meer »

Drie meerderjarigen aangehouden voor gooien van riooldeksel van brug op vrachtwagen, twee minderjarigen naar jeugdinstelling en onder huisarrest

Er zijn zondag vijf personen opgepakt die betrokken zouden zijn bij het gooien van een riooldeksel op een vrachtwagen op de E42 nabij Andenne, waarbij een Roemeense truckchauffeur om het leven kwam. Dat bevestigt het parket van Namen. Drie meerderjarigen zijn inmiddels formeel aangehouden, twee minderjarigen werden ter beschikking van de jeugdrechter gesteld.

Lees meer »

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »

Truffels met champagne en véél foie gras: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

Morele klap voor Israël

19:16 Met de vraag een arrestatiebevel uit te vaardigen voor onder meer de Israëlische premier Benjamin Netanyahu steekt de hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof zijn nek uit. Maar hij doet wat moe…

Lees meer »

‘Bikepacker’ Steven fietste 812 kilometer met z’n mountainbike in amper 66 uur: “Je komt jezelf sowieso tegen, maar een klik maken en doorbijten”

In het dagelijks leven is hij boekhouder, maar in zijn vrije tijd zoekt Steven Demyttenaere resoluut het avontuur op. De 38-jarige Westrozebekenaar heeft een passie voor bikepacking-wedstrijden, waarbij hij met z’n mountainbike solo enorme afstanden aflegt. Afgelopen weekend nam hij deel aan ‘All Along The Watchtowers’, een loodzware route van 812 kilometer. Steven finishte na amper 66 uur.
The

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) uren na schietpartij nog steeds in kritieke toestand: “Aanvaller had politiek motief”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »