Broer van Conner Rousseau verdient 100 miljoen euro met verkoop van zijn bedrijf: “Elke familie heeft zijn zot. In onze familie ben ik dat”

Steve Rousseau (51) heeft zijn HR-bedrijf verkocht. Zijn winst: niet minder dan 100?miljoen. Wie is de grote broer van Conner, die even hard feest als hij werkt, die een beachbar en een basketbalclub heeft, en die bijna eigenaar was van voetbalclub KV Kortrijk?

 

Meer krantenkoppen in België

Reconstructie. Hoe BBC-podcast grootste mensensmokkelaar van Europa kliste: “Scorpion” kreeg 10 jaar cel en boete van 1 miljoen in ons land

Hij kreeg in ons land een celstraf van 10 jaar en een boete van net geen miljoen euro. Barzan M. (36) is al enkele jaren de meeste gezochte smokkelaar van Europa. Maar hij wist telkens de dans te ontspringen. Tot een BBC-reporter hem kon traceren in zijn thuisland Irak én zelfs een interview met hem had. “Ik heb misschien wel

Lees meer »

Chris Janssens (Vlaams Belang) bij Luk Alloo: “Beste wat holebi-organisaties kunnen doen voor emancipatie is ophouden met bestaan”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Vandaag: Chris Janssens van Vlaams Belang. Volgens hem is Vlaams Belang nog de enige geloofwaardige partij en hij onthult dat hij een klein links kantje heeft. ”Het enige linkse aan mij zijn mijn twee linkerhanden.”

Lees meer »

Er mag ook gelachen worden in ‘Special forces’: ex-wielrenner Jan Bakelants geeft op eigen wijze coördinaten door

Dat het VTM-programma ‘Special forces’ een serieuze zaak is, werd de afgelopen weken al meerdere keren duidelijk, maar in de aflevering van maandag gaat het er even iets luchtiger aan toe. Ex-wielrenner Jan Bakelants blijkt zo zijn eigen manier te hebben om coördinaten door te geven. Gevolg? Zowel de overige rekruten als de chefs kunnen hun lach niet onderdrukken.

Lees meer »

75 jaar Cardoen: “Twee op de drie klanten moeten lening aangaan om auto te kopen”

Autohandelaar Cardoen bestaat 75 jaar. Het bedrijf dat in 1949 door Albert Cardoen in Antwerpen werd opgericht, heeft vandaag zestien vestigingen in België en stelt 360 mensen tewerk. De vrolijke triatleet Ivo Willems (63) uit Maria-ter-Heide (Brasschaat) leidt tegenwoordig het bedrijf. “Wie online schoenen koopt, kan die gratis terugsturen als ze niet goed zijn. Bij een online aankoop van een

Lees meer »

Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Club Brugge verwacht niet dat het dit seizoen nog kan rekenen op Igor Thiago. De Braziliaan viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Union Sint-Gillis (2-2) geblesseerd uit en heeft een letsel aan de mediale band opgelopen. Dat heeft blauw-zwart dinsdag gemeld.
The post Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Lees meer »

Door België gezochte drugsbazen verdienen miljoenen met vastgoed in Dubai

Grote drugsbazen konden de voorbije jaren in Dubai ongestoord villa’s en appartementen kopen, verhuren en verkopen met miljoenenwinsten. Zelfs al worden ze door België gezocht of vervolgd, of zijn ze al veroordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd, Knack en Le Soir samen met het collectief OCCRP, de non-profitorganisatie C4ADS en ruim 70 andere media in de wereld naar

Lees meer »

Distinguished Gentleman’s Ride van start in Brugge

Zondagmiddag verzamelden motards van de Distinguished Gentleman’s op een zonovergoten Markt in Brugge. Een goede tweehonderd strak in het pak gestoken motorrijders zamelden via sponsoring van hun rit al de mooie som van 8000 euro voor de bestrijding van prostaatkanker en mentaal welzijn van mannen.
The post Distinguished Gentleman’s Ride van start in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »