Suri Cruise is officieel 18, en haar zwijgplicht vervalt: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader en Scientology”

Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood. “Haar zwijgplicht is bij deze vervallen.” 

Meer krantenkoppen in België

Tot 25.000 euro per nacht: Lady Gaga en Céline Dion verblijven in luxehotel in Parijs aan de vooravond van de Olympische openingsceremonie

Officieel weten we nog niet welke supersterren morgen zullen optreden tijdens de Olympische openingsceremonie in Parijs, maar als we de geruchten mogen geloven zullen Céline Dion en Lady Gaga alvast van de partij zijn. Beide wereldsterren werden gespot in Le Royal Monceau, een luxehotel vlakbij de Arc de Triomphe waar ook Robert De Niro, Madonna en Lionel Messi kind aan

Lees meer »

LIVE (12u). Tegen Clement of Meunier? Union kent straks tegenstander in derde voorronde Champions League

Union gaat om 12u in de trommel voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. Een affiche tegen Philippe Clement (Rangers) of Thomas Meunier (Lille) behoort tot de mogelijkheden. Cercle Brugge en AA Gent kennen later vandaag hun (mogelijke) tegenstanders in de voorrondes van respectievelijk de Europa League en Conference League. Volg het hieronder!

Lees meer »

“Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan in Iepers sportcentrum

In het Ieperse sportcentrum met muurschildering van Emma Meesseman kunnen haar stadsgenoten de basketster aan het werk zien tijdens de Olympische Spelen. Piet en Nathalie plaatsen een groot scherm op de plek waar Emma en andere Belgian Cats groot werden.
The post “Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan

Lees meer »

Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen”

Na bijna negen jaar Francis Gevaert heeft de toeristische dienst van Damme een nieuwe coördinator. De Oost-Vlaamse Charlotte Fouquet mag voortaan het toeristische beleid uitwerken. “Ik kijk ernaar uit om ook met de mensen uit de horeca en middenstand samen te werken”, klinkt het.
The post Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen” appeared first on

Lees meer »

Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend: “Enige partij die kiest voor een ander soort samenleving”

Met oktober in het vooruitzicht, maakt ook Groen de eerste vijf namen van hun lijst bekend. Merkwaardig is dat ecologische partij volop inzet op nieuw talent, met drie compleet nieuwe namen in de top vijf. “Onze stad heeft nood aan een partij die echt inzet op sociale thema’s.”
The post Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend:

Lees meer »

“Een grote herdenking zou ze niet gewild hebben”: precies één jaar geleden verloor Martine Tanghe strijd tegen kanker

“Ik betrap mezelf erop dat ik het even goed wil doen als Martine.” Op 23 juli is het al één jaar geleden dat Martine Tanghe, de coryfee van de VRT-nieuwsdienst, op 67-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker verloor. Maar voor Wim De Vilder (55), haar jarenlange collega en ook goede vriend, voelt het helemaal niet zo aan. In een openhartig

Lees meer »

25 jaar lang belden we aan in Vlaamse straten. Maar hoe gaat het nu? “Wat ik nooit had verwacht, is gebeurd: ik ben weer gelukkig”

Morgen start onze absolute zomerklassieker weer en krijgt u een week lang, elke dag, gewone Vlaamse verhalen, opgeraapt achter gewone Vlaamse gevels. Dit keer bellen we telkens aan in de Veldstraat 5 en dat wordt een extra feestelijke editie, want de 25ste al. Journaliste Sabine Vermeiren dook in een kwarteeuw aan archief en diept vier oude verhalen op van eerdere

Lees meer »

Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen

Naar aanleiding van de naamdag van Sint-Victor, de patroonheilige van de molenaars, werden door het Comité Moulin Soete vzw in de vroege morgen van 21 juli huisbezoeken gebracht aan ouderen en alleenstaanden van Ten Brielen.
The post Sint-Victorbrood voor 75 huisgezinnen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »