Suri Cruise is officieel 18, en haar zwijgplicht vervalt: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader en Scientology”

Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood. “Haar zwijgplicht is bij deze vervallen.” 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw rijdt bestelwagen zich vast aan spoorwegbrug van ‘t Gaverke in Waregem: “Moeilijk op te lossen probleem”

In de inmiddels toepasselijk genaamde Tjollenstraat in Waregem is voor de zoveelste keer een bestelwagen tegen de brug onder de spoorweg gebotst. Ondanks een grote schildering blijven bestuurders, vooral van gehuurde bestelwagens, de hoogte verkeerd inschatten.
The post Opnieuw rijdt bestelwagen zich vast aan spoorwegbrug van ‘t Gaverke in Waregem: “Moeilijk op te lossen probleem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Degryse is duidelijk: “Union moet vanavond winnen op Club Brugge wil het nog kampioen worden”

Cruciale dag in de Champions’ Play-offs en de titelstrijd, want Club Brugge neemt het vanavond op tegen Union. Blauw-zwart wipt bij winst weer over Anderlecht naar de leiding, de Brusselaars kunnen zich dan weer helemaal in het debat mengen. Onze huisanalist Marc Degryse blikt vooruit. “Club heeft een heel weekend gehad om Fiorentina achter zich te laten. Dat moet volstaan.”

Lees meer »

Is ‘De Vlieg’ (30) ontvoerd of bevrijd? Speurders zetten alles op alles om de “vijanden van de staat” te vatten

“We zullen ze vinden”, zegt de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin vastberaden, na de filmische aanval op een gevangenistransport in Normandië. De Franse speurders staan voor een enorme uitdaging: hoe vinden ze ‘De Vlieg’, die samen met zijn commando in rook lijkt opgegaan? En was de aanval een geplande bevrijding of toch een brutale ontvoering? “Misschien willen ze

Lees meer »

Fanbase, streams en ticketverkoop exploderen: is diskwalificatie het beste dat Joost Klein kon overkomen?

Joost Klein beroert Groot. Op Instagram en TikTok explodeert zijn achterban met miljoenen, op Spotify prijkt hij zelfs in de lijst van meest beluisterde liedjes ter wereld – bóven Harry Styles. En wie hem op zijn festivalaffiche heeft staan, merkt nu al een stijging in de ticketverkoop. Niets lijkt de excentrieke Nederlander te stoppen, zelfs geen vuistbeweging naar een cameravrouw

Lees meer »

Campus Hemelvaart schenkt 10.000 euro aan Broederlijk Delen

Al diverse jaren zet de Sint-Paulusschool Campus Hemelvaart zich hard in voor Broederlijk Delen. Tijdens de vastenperiode zetten leerkrachten en leerlingen tal van acties en initiatieven op poten.
The post Campus Hemelvaart schenkt 10.000 euro aan Broederlijk Delen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Privébedrijf zal Noord-Zuidverbinding in Houthalen-Helchteren bouwen, Vlaanderen zal de bouw 30 jaar lang afbetalen

De Vlaamse regering gaat in zee met een privévennootschap voor de heraanleg van de Noord-Zuidverbinding in Houthalen-Helchteren. Er zal gewerkt worden met een PPS-formule, een publiek-private samenwerking. Een privébedrijf moet dus alle kosten voorschieten – zo’n 1,4 miljard euro – en zal ook 30 jaar lang instaan voor het onderhoud. De Vlaamse overheid zal in ruil elk jaar een deel

Lees meer »