Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientology: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”

Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood. “De zwijgplicht is bij deze vervallen.” 

Meer krantenkoppen in België

Kan Union komend seizoen nog rekenen op Blessin en Puertas? “Na zo’n seizoen flitst er wel wat door mijn hoofd”

Cameron Puertas is maandagavond tijdens de Pro League Awards in Middelkerke uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar in de Jupiler Pro League. De Union-speler haalde het van Kévin Denkey (Cercle Brugge) en Hans Vanaken (Club Brugge). “Dit is een mooie revanche voor de mensen die doorheen mijn carrière niet in me hebben geloofd”, aldus Puertas.

Lees meer »

Geen begrafenis in de kerk, maar wel in de Schouwburg: in Brugge kan het vanaf nu

In Brugge is het vanaf nu mogelijk om begrafenissen te organiseren in culturele gebouwen, zoals de stadsschouwburg. Dat komt omdat er steeds meer vraag is naar plaatsen voor burgerlijke uitvaarten en de bestaande crematoria en zalen kunnen de vraag niet meer aan. Opvallend: in de Sint-Pauluskerk is een burgerlijke uitvaart dan weer niet mogelijk. Die kerk is nochtans ontwijd. Er

Lees meer »

Geen straf, wel schadevergoeding voor stelende koerier

“Het was nooit de bedoeling te stelen. Ik zal alles terugbetalen.” Een 30-jarige koerier uit Koekelare kwam er zonder straf vanaf nadat hij iets meer dan 11.000 euro cash geld van leveringen achterhield van zijn toenmalige werkgever ALS Logistics, met depot in Deerlijk.
The post Geen straf, wel schadevergoeding voor stelende koerier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Torhoutse brandweerkorporaal Gerrit (38) blust beginnende brand in eigen bedrijf

De brandweer van Torhout moest donderdagmiddag uitrukken voor een brand in het bedrijf van een van haar eigen leden. Bij bronbemaling Bostoen ontstond brand aan een generator buiten, maar die kon korporaal Gerrit Bostoen (38) zelf blussen. Zijn collega’s kwamen nog langs voor een controle.
The post Torhoutse brandweerkorporaal Gerrit (38) blust beginnende brand in eigen bedrijf appeared first

Lees meer »

4.500 bloemen, een geheime choreo en een opvallende gastenlijst: achter de schermen bij het huwelijksfeest van Hanne van K3

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans en de gastenlijst: wij

Lees meer »

Macron en Scholz vinden dat Oekraïne moet kunnen aanvallen op strategische plekken in Rusland, Poetin waarschuwt voor “ernstige gevolgen”

De Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz vinden dat Oekraïne wel militaire doelwitten in Rusland mag aanvallen, als van daaruit raketten op Oekraïens grondgebied worden afgevuurd. De Russische president Vladimir Poetin zegt dat de NAVO-landen met vuur spelen door wapens te geven aan Oekraïne om binnen Rusland toe te slaan. "Constante escalatie kan leiden tot ernstige

Lees meer »

Oekraïense president Zelenski blijft Europa rondreizen op zoek naar militaire en morele steun: “Alleen kan hij oorlog niet winnen”

Ons land heeft dit jaar al bijna 1 miljard euro steun aan Oekraïne beloofd en wil nog 2 tot 4 F-16’s leveren. Dat zei premier Alexander De Croo op een persconferentie met de Oekraïense president Volodimir Zelenski. België is een stop in een Europese ronde van de president: intussen is hij in Portugal aangekomen. Waarom lijkt de Oekraïense vraag voor

Lees meer »

Brugge telt steeds minder souvenirshops en chocoladewinkels

“Welke plekken hebben de Bruggelingen nog binnen het moeras van wafelwinkels, frietkramen en toeristische shops?” Dat vroeg raadslid Raf Reuse dinsdagavond aan het stadsbestuur. Hij kreeg fikse politieke tegenwind: “Stop die stemmingmakerij en nestbevuiling.”
The post Brugge telt steeds minder souvenirshops en chocoladewinkels appeared first on KW.be.

Lees meer »

DOVO laat Duitse Tellermine en drie obussen ontploffen na vondst in duinen

In het duin- of natuurgebied aan de Cabourgweg in Adinkerke bij De Panne werd dinsdagavond munitie gevonden. Opruimingsdienst DOVO ging ter plaatse om te controleren om wat het ging. “Het bleek om een Duitse Tellermine, twee grote Duitse obussen van 30 kilogram zwaar en een Franse obus te gaan”, meldt DOVO. Alles werd ter plaatse vernietigd.
The post DOVO

Lees meer »