Tom Cruise kiest voor concert van Taylor Swift in plaats van diploma-uitreiking dochter Suri: “Zijn afwezigheid is geen verrassing”

Suri Cruise (18) – de dochter van Tom Cruise (61) en Katie Holmes (45) – vierde afgelopen week haar achttiende verjaardag én behaalde bovendien ook haar diploma van de Sacred Heart-school in Manhattan. Maar er viel echter een ding op: papa Cruise liet al die belangrijke mijlpalen aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan woonde hij een concert van Taylor Swift bij in het Verenigd Koninkrijk. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GIRO DONNE. Kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen in koninginnenrit?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang. Kan Lotte Kopecky haar achterstand van drie seconden op leidster Elisa Longo Borghini uitwissen?

Lees meer »

Ze lieten een Taylor Swift-fan haar borsten tonen voor een verzonnen ‘meet and greet’: Nederlandse omroep haalt controversieel filmpje offline

PowNed, onderdeel van de Nederlandse openbare omroep, is in opspraak gekomen na een controversieel filmpje. Daarin is te zien hoe de presentator Taylor Swift-fans aanzet tot onder andere het tonen van hun borsten voor een ‘meet and greet’ met de superster, die er in werkelijkheid niet was. PowNed haalde de video ondertussen offline.

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND (21u). Problemen op Duitse spoorwegen teisteren Oranje – Kiest Koeman opnieuw voor Bergwijn?

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. De match wordt gespeeld in Dortmund, en wordt in goede banen geleid door Felix Zwayer. Geen onbelangrijk detail: Bellingham beschuldigde hem in 2021 indirect van omkoping. Plaatst Oranje zich voor een eerste EK-finale sinds 1988? Of mag Engeland zich opmaken voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Gids Pascal (31) wordt tijdens tour door gemaskerde man in het water geduwd: “Ik had mijn nek kunnen breken”

Pascal Gerritsen (31) gidst al acht jaar nieuwsgierige toeristen rond in ’t Brugse, maar donderdag kreeg de tour wel een heel verrassende wending. De gids met Nederlandse roots werd door een onbekende man plots het water in geduwd, toen hij op de bekende Bonifaciusbrug zat. “Ik kan en wil me haast niet voorstellen dat het een gerichte actie is geweest

Lees meer »

Langdurige stroompanne in de straat? Ontdek hier of je recht hebt op ‘ongemakkenvergoeding’

Ook al urenlang zonder stroom gezeten? Nu er massaal wordt gegraven voor de aanleg of modernisering van wegen, riolen, of het elektriciteits-, gas- en fibernetwerk, zijn er de klok rond voortdurend een tiental kleine en grotere ongeplande stroomonderbrekingen. Het aantal Vlamingen dat een ‘ongemakkenvergoeding’ vraagt, verdubbelde dan ook. Wanneer kom je in aanmerking voor een compensatie, en hoeveel bedraagt die

Lees meer »

Jeline Vandromme stoomt door naar de kwartfinales van Wimbledon junioren

Jeline Vandromme heeft zich donderdag op het juniorentoernooi van Wimbledon geplaatst voor de kwartfinales. De zestienjarige Brugse, nummer elf van de wereld bij de junioren, versloeg de 17-jarige Britse wildcardspeelster Flora Johnson in twee sets: 6-1 en 6-4. De wedstrijd duurde 1 uur en 2 minuten.
The post Jeline Vandromme stoomt door naar de kwartfinales van Wimbledon junioren appeared

Lees meer »

De indrukwekkende eerste week van Evenepoel: “Vechten om plaats te behouden”

Remco Evenepoel (24) is een van de smaakmakers in de eerste week van de Tour. Na negen etappes kan onze landgenoot een bijzonder goed rapport voorleggen. Een ritzege en de witte trui, daarnaast klom hij met de allerbesten op de Galibier en imponeerde hij tijdens het openingsweekend in Italië. Is Evenepoel de grootste uitdager voor Tadej Pogacar? “Ik zal moeten

Lees meer »