Nachtelijke ruzie loopt uit de hand: Kimberly (33) opgepakt nadat ze haar vriend neersteekt

In het centrum van Gent is een dertiger woensdagnacht op een gewelddadige manier om het leven gebracht. Zijn vriendin Kimberly L. werd vlak na de feiten door de politie opgepakt en verhoord. Ze zou haar vriend na een discussie neergestoken hebben.

 

Meer krantenkoppen in België

KV Oostende maakt zich geen zorgen om klacht Seraing

Seraing hoopt voor de groene tafel alsnog degradatie uit de Challenger Pro League te vermijden. De Luikse club diende een klacht in tegen KV Oostende, dat met Alessandro Albanese een niet-speelgerechtigde speler op het wedstrijdblad gehad zou hebben.
The post KV Oostende maakt zich geen zorgen om klacht Seraing appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vandalisme op de bus in vijf jaar tijd verdubbeld: vooral grote stijging in West-Vlaanderen

In 2023 werden 37 schadedossiers ingediend voor vandalisme op bussen van De Lijn. Dat is een verdubbeling tegenover de negentien dossiers in 2019. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Bert Maertens (N-VA) heeft opgevraagd bij minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD). Opvallend: onder andere in West-Vlaanderen werd een erg grote stijging waargenomen.
The post Vandalisme op de

Lees meer »

Twee mannen aangeklaagd voor omzagen van eeuwenoude ‘Robin Hood’-boom

In het Verenigd Koninkrijk zijn twee mannen in beschuldiging gesteld voor het vellen van de beroemde Sycamore Gap Tree, een van de beroemdste bomen van het land. De boom kwam prominent in beeld in de film ‘Robin Hood: prince of thieves’ uit 1991 en was een geliefde locatie voor fotografen en wandelaars. In september vorig jaar bleek de boom plots

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Cordon bleu

06:00 Als ze nog veel pseudowetenschappers, archetypische betwetertjes van De Morgen en de slechtste moderator van de VRT in de ring sturen tegen Els Ampe, zoals vrijdag in ‘De afspraak op vrijdag’, haalt V…

Lees meer »

Franse zakenman Arnaud Lagardère aangeklaagd

De Franse zakenman Arnaud Lagardère (63), topman van de gelijknamige groep, is maandag in Parijs in beschuldiging gesteld. Lagardère, echtgenoot van het 30 jaar jongere Belgische model Jade Foret, wordt ervan verdacht jarenlang de rekeningen van zijn bedrijven geplunderd te hebben om zijn levensstijl en persoonlijke uitgaven te financieren. Dat meldt een gerechtelijke bron aan AFP.

Lees meer »

Buitenspeeldag Meulebeke boeiende indoor belevenis

Het weer gooide roet in het eten bij de organisatoren van de buitenspeeldag. De geplande activiteiten in openlucht op recreatiedomein Ter Borcht vielen letterlijk in het water. Gelukkig konden de organisatoren schuilen in de ruime sporthal.
The post Buitenspeeldag Meulebeke boeiende indoor belevenis appeared first on KW.be.

Lees meer »