Karen Damen trekt na 9 jaar regenboogjurk van K3 weer aan: “Maar over mogelijke reünie rep ik met geen woord”

Karen Damen (49) haalt tijdens ‘James de musical – Live on stage’ haar regenboogjurk van K3 na jaren nog eens boven. “Het zal wel de originele niet zijn, want deze wordt afgerukt tijdens de show”, legt ze uit. Of dit nu echt een voorbode is van een reünie van de meidengroep? Reporter Jarne checkt het in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”

Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven ging intussen op één knie voor zijn VRT-anker Fatma Taspinar (42), al was het koppel nooit

Lees meer »

Wanneer zelfs 35 jaar cel geen beterschap brengt: onverbeterlijke dief alwéér veroordeeld voor feiten in Brugge, Kortrijk en Roeselare

Petru B. (48) sprokkelde in zijn carrière al meer dan 35 jaar cel bijeen in verschillende landen, maar dat weerhield de Roemeen er niet van om nieuwe feiten te plegen.
The post Wanneer zelfs 35 jaar cel geen beterschap brengt: onverbeterlijke dief alwéér veroordeeld voor feiten in Brugge, Kortrijk en Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Blankenbergse liberalen stellen kieslijst voor

Aan de vooravond van de feestdag kwamen de Blankenbergse liberalen dinsdag naar goede gewoonte samen voor hun mei-avondoptocht. Dat gebeurde in aanwezigheid van premier Alexander De Croo.
The post Blankenbergse liberalen stellen kieslijst voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Als de camera’s niet draaien: hoe ging het er écht aan toe op het N-VA-verkiezingscongres?

Voor het oog van een half leger tv-camera’s heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteren zijn partijtoppers en militanten toegesproken op het langverwachte kiescongres van de Vlaams-nationalisten. Maar wat werd er náást het podium gezegd? Komt die Vlaamse regering met Vlaams Belang er? En wie mag volgens militanten nu al dromen van een ministerpost? Weg van de camera’s polste onze politieke

Lees meer »

46-jarige Belg gewond na val van rots in Calpe

Een 46-jarige Belg is ernstig gewond geraakt geraakte op donderdagnamiddag ernstig gewond nadat hij van een rots viel in het Spaanse Calpe. De man zou met meerdere verwondingen geëvacueerd zijn naar een ziekenhuis in Alicante.

Lees meer »