BV 24/7. CAMILLE geeft aftrap Rode Kruis-stickeractie en wie is deze gekke blondine?

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Sam Gooris brengt na bijna tien jaar nieuwe single ‘Arrivederci’ uit: “Ik ben trots op de nieuwe single, maar ook op de hoes die mijn zoon ontwierp”

Met de gloednieuwe solosingle ‘Arrivederci’ bedankt knuffelbeer en publiekslieveling Sam Gooris zijn publiek met een meezinger van formaat. “De Vlaamse versie van het origineel van de broers van Passel, twee internationale kleppers, lag blijkbaar al een paar jaar te wachten op mij (lacht). Toen we in de studio zaten, samen met Yannic Fonderie, hebben die twee gasten mij dat verteld.

Lees meer »

Zieke Cian Uijtdebroeks verlaat de Giro: “Dit is een enorme tegenslag”

Een zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Gisteren vertelde hij al keelpijn te hebben, nu hebben de viruskiemen hem helemaal te pakken. Hij is na Robert Gesink, Christophe Laporte en Olav Kooij al de vierde renner van Visma-Lease a Bike die moet opgeven.

Lees meer »

Zwart, stoer en sexy: dit zijn the best dressed people van Extrema Outdoor

Zonder twijfel hét best op elkaar afgestemde fashionkoppel van deze editie: Jolan en Sonny uit Maastricht vallen op met hun stoere en sexy kledingkeuze. “Mijn vriendin heeft net een fashionopleiding in Engeland afgerond: fashion communication en styling”, vertelt Sonny. “Ik volg dus haar stylingsadvies op (lacht).” “Vroeger droeg hij skinny jeans”, grinnikt Jolan, “maar nu kleedt hij zich lekker baggy

Lees meer »

“Wat is er gebeurd?”: Tyson Fury gelooft z’n ogen niet wanneer hij z’n vader plots met bebloed gezicht ziet staan na kopstoot

Zaterdag nemen Tyson Fury en Oleksandr Usyk het tegen elkaar op voor de titel van ‘undisputed heavyweight’-kampioen, maar het spel zit nu al op de wagen. In een hotel in Riyad deelde vader Fury (John) een kopstoot uit aan iemand uit de entourage van de Oekraïense bokser. Tyson geloofde z’n ogen niet toen hij z’n vader plots aantrof met een

Lees meer »

To Lam aangesteld als nieuwe president Vietnam

De Vietnamese Communistische partij heeft minister van Openbare Veiligheid To Lam aangesteld als nieuwe president. Dat hebben de staatsmedia zaterdag gemeld. Zijn voorganger Vo Van Thuong moest in maart ontslag nemen na een groot anticorruptieonderzoek. Hij was een jaar eerder president geworden.

Lees meer »

Verkoop Beerschot niet langer aan de orde: United World bespreekt budget voor hoogste klasse

De aandeelhouders van Beerschot hebben overleg gepleegd op een vergadering vandaag: een verkoop van de club is niet langer aan de orde. Meerderheidsaandeelhouder Prins Abdullah en zijn Saoedische holding United World engageren zich budgettair om de ploeg na de promotie te versterken voor de hoogste klasse, maar de besprekingen daarover moeten formeel nog verder plaatsvinden.

Lees meer »

Jozef (90) stopt met handboogschieten: “Ik heb mijn materiaal aan een jonge schutter geschonken”

Jozef Anseeuw uit Sint-Andries werd onlangs gevierd voor zijn vijftig jaar lidmaatschap bij de Koninklijke Handbooggilde Sint-Sebastiaan op het domein Koude Keuken in Sint-Andries. Sinds kort is de Bruggeling gestopt met handboogschieten, maar hij gaat er nog graag langs.
The post Jozef (90) stopt met handboogschieten: “Ik heb mijn materiaal aan een jonge schutter geschonken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Bikepacker’ Steven fietste 812 kilometer met z’n mountainbike in amper 66 uur: “Je komt jezelf sowieso tegen, maar een klik maken en doorbijten”

In het dagelijks leven is hij boekhouder, maar in zijn vrije tijd zoekt Steven Demyttenaere resoluut het avontuur op. De 38-jarige Westrozebekenaar heeft een passie voor bikepacking-wedstrijden, waarbij hij met z’n mountainbike solo enorme afstanden aflegt. Afgelopen weekend nam hij deel aan ‘All Along The Watchtowers’, een loodzware route van 812 kilometer. Steven finishte na amper 66 uur.
The

Lees meer »

Op welke leeftijd kregen ze hun eerste smartphone, de populairste apps en welke afspraken maken ze thuis? Onderzoek geeft inkijk in digitale leefwereld van jongeren

Bijna de helft van alle jongeren vindt dat ze te veel met hun smartphone of andere schermen bezig zijn. Maar wat doen ze daar dan de hele tijd? Hoe vroeg beginnen ze er aan? En welke afspraken maken ze met hun ouders – of eerder omgekeerd: de ouders met hen? Dit zijn enkele van de opvallendste resultaten uit de tweejaarlijkse

Lees meer »

INTERVIEW. Anderlecht-icoon Paul Van Himst over de titelstrijd van paars-wit: “De mensen ‘zèn’ terug zot van de ploeg”

Anderlecht-icoon Paul Van Himst (80) praat honderduit over de wedergeboorte van ‘zijn’ paars-wit. “Mooi voetbal? Je moet kúnnen winnen ook.” En hij kijkt uit naar de potentiële titelwedstrijd tegen Club Brugge. “Awel, ik vraag me af wat Riemer gaat doen. Kunt ‘ge’ in zo’n thuismatch voor 25.000 man verdedigend spelen?”

Lees meer »