Atalanta weerhoudt Liverpool van comeback ondanks vroege goal van Salah, De Ketelaere speelt laatste kwartier.

Atalanta stoot door naar de halve finales van de Europa League. Het verloor in de terugmatch van Liverpool met 0-1, maar kon dankzij zijn stunt op Anfield zich verzekeren van de laatste vier. 

Meer krantenkoppen in België

‘The Voice’-winnares Lola waagt nieuwe kans in ‘Sing Again’:“Ik ga niet wachten tot ik het in mijn schoot geworpen krijg”

“Ik heb het gevoel dat de productie echt naar ons geluisterd heeft.” Acht jaar geleden won ze op 19-jarige leeftijd ‘The voice van Vlaanderen’ en nu waagt Lola Obasuyi Van Acker (26) opnieuw haar kans in ‘Sing Again’. Maar hoe blikt Lola nu terug op haar deelname? En hoe is het haar de afgelopen jaren vergaan? “Achteraf bekeken had ik

Lees meer »

Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5 hectare aan nieuwe KMO’s in Roeselare

De eerste steen werd gelegd van een nieuwe bedrijventerrein van bijna twintigduizend vierkante meter in de Nelekouter, een zijstraat van de Brugsesteenweg. Op het bedrijvenpark Bazuin zal er plaats zijn voor 69 KMO-units. “Dit project is een toonbeeld van hoe industrie en omgeving kunnen samen gaan”, klinkt het bij ontwikkelaar Hexagon.
The post Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5

Lees meer »

Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht belandt

De Rijksweg tussen Sint-Henricus bij Torhout en Kortemark was woensdagnacht een tijdlang volledig versperd na een ongeval met een tractor. De dubbele hark van de tractor raakte een boom waarna het voertuig zelf in de gracht eindigde. Er vielen geen gewonden.
The post Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht

Lees meer »

Koopkracht gestegen onder regering-De Croo, maar niet voor de laagste inkomens

De koopkracht is tijdens de volledige regeerperiode van de federale ‘Vivaldi’-regering van premier Alexander De Croo (Open VLD) gemiddeld met 1,4 procent gestegen, al is de koopkracht het afgelopen jaar wel gedaald. Dat blijkt uit een studie van economen van de UGent. Voor de laagste inkomens was er in de volledige regeerperiode geen stijging, maar een daling van de koopkracht.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Meerdere doden bij bombardement op recreatiezone in Charkiv: “Russen namen dezelfde plek als doelwit 20 minuten na aankomst van hulpverleners”

Russische troepen rukken op in het oosten van Oekraïne. President Vladimir Poetin wil van de regio rond de Oekraïense stad Charkiv een bufferzone maken. Ondertussen raken de Oekraïense strijdmachten uitgeput. Zondag vielen bij Russische bombardementen in de regio van Charkiv zeker tien doden. Er vielen ook nog 25 gewonden. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 19 mei terug.

Lees meer »

Een lichtje, een piep, een trilling of automatische begrenzing: vanaf juli moet onze auto vertellen dat we te snel rijden

Als je sneller rijdt dan toegelaten, zal je binnenkort een waarschuwing krijgen. Vanaf 7 juli moet elke nieuw verkochte auto uitgerust zijn met een systeem van ‘intelligente snelheidsassistentie’. Op basis van gps-gegevens en camerabeelden kan het systeem opmerken of je sneller dan de toegestane snelheid rijdt en je daar op verschillende manieren op wijzen.

Lees meer »

Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde

Woensdagmorgen even over 10 uur gebeurde in de Zedelgemsestraat in Ruddervoorde een zwaar ongeval. Daarbij raakte de bestuurster ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden, waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beoogde Nederlandse premier Ronald Plasterk biedt in open brief excuses aan Pieter Omtzigt aan

Ronald Plasterk, die vaak genoemd wordt als premier van de toekomstige rechtse regering in Nederland, heeft vrijdag in een open brief in de krant De Telegraaf zijn excuses aangeboden aan Pieter Omtzigt, de leider van de coalitiepartij Nieuw Sociaal Contract (NSC). De twee mannen hebben in een eerdere fase van de regeringsvorming, toen Plasterk informateur was, nog een aanvaring gehad.

Lees meer »