LIVEBLOG LIVERPOOL-ATALANTA. De Ketelaere en Atalanta maken brandhout van Liverpool, Rode Duivel pakt uit met assist

Atalanta kijkt in de kwartfinales van de Europa League Liverpool in de ogen. Een moeilijke opgave voor de ploeg uit Bergamo, want de troepen van Jürgen Klopp zijn de topfavoriet voor de eindzege. Kan een net teruggekeerde Charles De Ketelaere voor een shock zorgen met een overwinning op Anfield? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. Voorlopig staat het 0-3. 

Meer krantenkoppen in België

Aandeel Apple op recordhoogte na AI-event

Het aandeel van het Amerikaanse techconcern Apple heeft een nieuwe recordhoogte bereikt, daags na een evenement rond artificiële intelligentie (AI). Op de beurs van New York flirtte het aandeel met de kaap van 200 dollar (omgerekend 186 euro).

Lees meer »

Olivier Deschacht zwaar ontgoocheld na mislukte finale ‘Special Forces’: “Als ík na Loïc was begonnen, was het me ook gelukt”

Fysiek heeft Olivier Deschacht (43) ‘Special Forces’ zonder kleerscheuren doorstaan – al was het bij momenten nipt. Maar op emotioneel vlak was het moeilijker om z’n deelname te verwerken, geeft de voormalige profvoetballer toe. Een gesprek over z’n ontgoocheling over de mislukte finale en de lessen die hij tijdens die zeven dagen vol ontberingen leerde. “Ik besef nu dat ik

Lees meer »

Zomerbar Pullevullerie schiet uit de startblokken in Staden: “Onze bar is de ideale fietsstop”

Steven Platteeuw en Annelies Geirnaert openden vorig jaar voor het eerst hun zomerbar Pullevullerie in de Nijverheidstraat in Staden. De eerste editie bleek een schot in de roos te zijn. Steven en Annelies beslisten dan ook een vervolg aan het succesverhaal te breien. Aan het concept wordt niets gewijzigd, al staan er wel enkele nieuwigheden op stapel.
The post

Lees meer »

Komen ‘Galaxy Park’ en ‘Ghost Rockers’ terug tot leven op tweede ‘SingAlong’ van Studio 100? Hoofdrolspeelsters aan het woord

Het grote publiek leerde hen kennen door hun hoofdrollen in een Studio 100-reeks, nu gaan Tinne Oltmans (31) en Lauren De Ruyck (28) samen de bühne op. “Wij hebben allebei een rol beet de musical ‘Grease”, glundert Tinne. De voormalige ‘Ghost Rockers’-ster kruipt in de huid van Sandy, Lauren (Femke in ‘Galaxy Park’) transformeert tot Rizzo. Die laatste nam mediapauze

Lees meer »

Help, monsters op de moderoute van campus Annuntiata!

De leerlingen Kunst en creatie en Creatie en mode van campus Annuntiata kregen bij de start van het schooljaar een spreekwoordelijk ei. Aan hen om het uit te broeden. De inhoud? Een monster … dat diep in elk van ons verscholen zit of dat ze uit oude verhalen, mythes en sagen opdiepten. Elke leerling ging
The post Help, monsters

Lees meer »

Centrumleidster Hanne Lambrecht plant activiteiten: “Mensen gelukkiger maken”

Ze is binnen Curando de warme motor achter het dienstencentrum (LDC) en dagverzorgingscentrum (DVC) Den Tap en eveneens actief in Avondvreugd in Lotenhulle. We hebben het over Hanne Lambrecht (26), de vrolijke spits in een ploeg met vijf gastvrouwen en 25 vrijwilligers. Zo organiseert ze meerdere activiteiten per jaar. “Een mens is een sociaal dier en ik ben zelf super-sociaal”,

Lees meer »

“Een kleine guillotine en een handdoek voor het bloeden”: hardleerse zedenschenner stelt wel érg drastische maatregel voor

Een partijtje zonnebaden in beschonken toestand eindigde voor een zestiger uit Veurne voor de Brugse rechtbank. En dat is niet de eerste keer. M.P. uitte zijn spijt en wil duidelijk érg ver gaan om van zijn driften af te raken.
The post “Een kleine guillotine en een handdoek voor het bloeden”: hardleerse zedenschenner stelt wel érg drastische maatregel voor

Lees meer »