Waarom trekken BV’s plots massaal naar Zuid-Afrika? Kathleen Aerts legt uit: “Een gin-tonic kost er amper 2,50 euro”

Regi heeft er zijn buitenverblijf, Christoff gaat er jaarlijks op vakantie, Piet Huysentruyt heeft er zijn stek… Zuif-Afrika was nooit eerder zo in trek bij onze bekende Vlamingen. Bijna 10 jaar geleden pakte ook het volledige gezin van Kathleen Aerts (45) hun koffers om daar een nieuw leven te beginnen. Maar wat maakt Zuid-Afrika plots zo ontzettend populair? Showbits-reporter Jarne gaat te rade bij het ex-K3-lid in deze nieuwe reportage. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderwagen met baby van zeven weken aangereden op zebrapad door hoogbejaarde bestuurder: “Gevaar voor de samenleving dat hij nog mag rijden”

Een kinderwagen met daarin een baby van amper zeven weken oud, werd donderdag aangereden op het zebrapad in Wervik. Het jongetje bleef gelukkig ongedeerd maar zijn ouders zijn enorm geschrokken. De bestuurder, een man van 94, beweerde achteraf dat hij niets gezien had. “Het is een gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”, zegt vader Kylian Vandevoorde

Lees meer »

Mercedes Van Volcem voert campagne in voortuin van voormalige Brugse seksclub

Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem (Open VLD) promoot haar verplichte overstap naar de federale kieslijst op een wel erg originele manier. Haar verkiezingsbord hangt in de voortuin van de voormalige seksclub Ibiza in Sint-Andries, die op zoek is naar ‘nieuwe meisjes’.
The post Mercedes Van Volcem voert campagne in voortuin van voormalige Brugse seksclub appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voetbaltornooi voor de jeugd in Deerlijk

Veel ploegen en veel supporters waren aanwezig voor het jeugdvoetbaltornooi van Deerlijk Sport. Enkel de zaterdagnamiddag zorgde een lange regenbui voor wat hinder.
The post Voetbaltornooi voor de jeugd in Deerlijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als je moet kiezen tussen hem of Vermeeren, pak je toch altijd Hans mee?”: 4-0 hoopt op Vanaken op EK

Nadat het nieuws uitlekte dat er in de voorselectie van Tedesco een opvallend trio zit met Alderweireld, Witsel en De Cuyper, houdt VTM-voetbalpodcast 4-0 een pleidooi om ook Hans Vanaken zeker mee te pakken naar Duitsland. De middenvelder speelt geweldige Champions’ Play-offs en is de meest constante factor bij Club Brugge. “Maar krijgt hij ook voldoende waardering vanuit de bond?”,

Lees meer »

KSV Rumbeke meest sociale voetbalclub van Vlaanderen

KSV Rumbeke mag zich als allereerste club in de geschiedenis van het Vlaamse voetbal de meest sociale voetbalclub van Vlaanderen noemen. De ploeg van voorzitter Stefaan Bouckaert verzamelde de voorbije drie weken de meeste stemmen van het publiek voor haar inzet voor de lokale gemeenschap.
The post KSV Rumbeke meest sociale voetbalclub van Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Affiches van 65 jaar Europafeesten te bewonderen in Sint-Andriesziekenhuis

In de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt is afgelopen weekend een bijzondere overzichtstentoonstelling geopend. Naar aanleiding van de 65ste verjaardag kan je er namelijk alle affiches van de Tieltse Europafeesten bewonderen.
The post Affiches van 65 jaar Europafeesten te bewonderen in Sint-Andriesziekenhuis appeared first on KW.be.

Lees meer »