Waarom trekken BV’s plots massaal naar Zuid-Afrika? Kathleen Aerts legt uit: “Een gin-tonic kost er amper 2,50 euro”

Regi heeft er zijn buitenverblijf, Christoff gaat er jaarlijks op vakantie, Piet Huysentruyt heeft er zijn stek… Zuif-Afrika was nooit eerder zo in trek bij onze bekende Vlamingen. Bijna 10 jaar geleden pakte ook het volledige gezin van Kathleen Aerts (45) hun koffers om daar een nieuw leven te beginnen. Maar wat maakt Zuid-Afrika plots zo ontzettend populair? Showbits-reporter Jarne gaat te rade bij het ex-K3-lid in deze nieuwe reportage. 

Meer krantenkoppen in België

Kandidaat-burgemeester vermoord in Mexico

Op de laatste dag van de kiescampagne in Mexico is opnieuw een kandidaat-burgemeester gedood. Alfredo Cabrera, kandidaat in de zuidelijke stad Coyuca de Benitez, werd verschillende keren in de rug geschoten.

Lees meer »

Studenten dringen rectoraat binnen en vallen personeel UGent aan: “Vreedzaam protest is helemaal ontspoord”

Het protest aan de UGent tegen het geweld in Gaza wordt grimmiger. Het Oost-Vlaamse parket is een onderzoek gestart naar een incident van afgelopen vrijdag, toen een tiental studenten het rectoraat met geweld binnendrongen. Een beveiligingsagent kreeg een elleboogstoot, een personeelslid werd op de grond geduwd. Medewerkers vertellen wat er zich precies heeft afgespeeld: “Sommige collega’s hebben zich verschanst om

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Zondag wordt er beslist over de titel. Maar de coaches van Club en Anderlecht mogen allebei niet in de dug-out door een schorsing.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Thuiswest vervangt verouderde huurwoningen door 46 nieuwe in Rumbeke en Oekene

Woonmaatschappij Thuiswest vervangt in Rumbeke en Oekene op drie plaatsen verouderde huurwoningen door 46 nieuwe. Ook de openbare ruimte in de David Teniersstraat, de Jan Van Eyckstraat en de Rosmolenstraat krijgt een volledig nieuwe look.
The post Thuiswest vervangt verouderde huurwoningen door 46 nieuwe in Rumbeke en Oekene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaat ‘diepvriesmoord’ vrijgesproken van oplichting: “Alles is perfect volgens de regels verlopen”

T. N., die als advocaat Isabel Duthoit verdedigde in de zaak rond de diepvriesmoord, is in beroep vrijgesproken. Hij kocht de woning van zijn cliënte waar ze haar toenmalige vriend vermoordde over van haar voor ‘amper’ 50.000 euro. Hij kreeg twaalf maanden cel, maar in beroep oordeelt het hof nu dat er geen sprake is van misbruik van vertrouwen.

Lees meer »