Vrouw neemt dode oom mee naar bankkantoor om lening af te sluiten

In Brazilië belden bankmedewerkers de politie nadat een vrouw 17.000 real (iets meer dan 3.000 euro) probeerde te ontlenen met behulp van een dode man in een rolstoel.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom Nafi Thiam nóg beter zou presteren als ze een kapje zou dragen

Marginal gains. Kleine winsten. In het wielrennen is de speurtocht naar technologische innovaties al dagelijkse kost, maar dat is lang niet in alle sporten zo. Neem nu de atletiek. Ja, nieuwe loopschoenen en superspikes bleken wel een heuse revolutie te ontketenen, maar toch valt er in veel disciplines nog winst te halen, zo blijkt uit een studie van professor aerodynamica

Lees meer »

Gino Gardin is vinkenkeizer bij Koninklijke Vlaamse Zanger in Hooglede

Vinkenvereniging De Koninklijke Vlaamse Zanger kende een fijne laatste zetting van het seizoen onder een stralend zonnetje. Voorzitter Dirk Ramboer was zeer tevreden over het afgelopen seizoen met gemiddeld meer dan 40 vinkeniers per zetting.
The post Gino Gardin is vinkenkeizer bij Koninklijke Vlaamse Zanger in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Heb hier vrienden voor het leven gemaakt”: Victor Campenaerts sluit “mooiste maand uit zijn leven af” met pintje, maar kijkt vooral uit naar thuiskomst

Victor Campenaerts is een gelukkig man. Hij reed zijn laatste Tour de France voor Lotto Dstny, maar wel eentje die hij niet snel zal vergeten. Als kersvers vader pakte hij zijn allereerste ritwinst in de Ronde van Frankrijk. Ook de topsfeer binnen zijn ploeg zal nog lang blijven hangen: “Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.”

Lees meer »

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »

Eerste editie Kroket National in Leuven is een groot succes

In Leuven gaat vandaag de eerste editie van het foodfestival Kroket National door. De culinaire kroket staat er centraal en wordt door horecazaken uit de regio in een nieuw jasje gestoken. "Niet de standaard kaaskroket komt hier aan bod, maar wel een rijstpapkroket bijvoorbeeld", vertelt één van de organisatoren.

Lees meer »

Opmerkelijke beelden tijdens Nederlandse tv-uitzending: redacteuren steken middelvingers naar elkaar op

Wie maandag naar de uitzending van het Nederlandse programma ‘Editie NL’ keek, werd daar geconfronteerd met opmerkelijke beelden. Toen er live geschakeld werd naar ‘RTL Nieuws’, was op de achtergrond te zien hoe twee redacteuren elkaar de middelvinger toonden. Ze werden op hun gedrag aangesproken, laat een woordvoerder van RTL weten aan het Algemeen Dagblad.

Lees meer »

Fabriekspand wordt decor voor allereerste Oktoberfest in Roeselare: “Binnenkort maken we line-up bekend”

Tim De Bree en Dominique De Jonghe pakken op 12 oktober in het Fabriekspand in Roeselare voor het eerst uit met een Oktoberfest vol ambiance, artiesten, dj’s en grote pinten bier. “Binnenkort maken we de line-up van de verschillende artiesten bekend.”
The post Fabriekspand wordt decor voor allereerste Oktoberfest in Roeselare: “Binnenkort maken we line-up bekend” appeared first on

Lees meer »