Vrouw neemt dode oom mee naar bankkantoor om lening af te sluiten

In Brazilië belden bankmedewerkers de politie nadat een vrouw 17.000 real (iets meer dan 3.000 euro) probeerde te ontlenen met behulp van een dode man in een rolstoel.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Maakt Club het af of krijgen we een verrassing: wie wordt volgens u kampioen? Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen”

Isabelle Maenhoudt en Sophie Coorevits zetten mee hun schouders onder Boeta, de vzw van Pieter De Mol 2018 Delanoy. “We proberen jongeren in Kaapstad een hoopvolle toekomst te geven”, klinkt het.
The post Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Manhattn’s Burgers opent zaterdag tiende vestiging: “Brugge is een stad met internationale allure”

Liefhebbers van premium hamburgers, opgediend in een fraai kader, kunnen vanaf zaterdag 25 mei komen proeven bij Manhattn’s Burgers Brugge op het Simon Stevinplein 2. In het pand waar vroeger onder meer Pizza Hut was gevestigd, komt de intussen tiende vestiging van deze hamburgerketen die tien jaar geleden opgericht werd door de Leuvense broers Jerome en Philippe Vandermeulen.
The

Lees meer »

De Warmste Week voert geheimzinnige actie op ‘t Zand

We moeten nog meer dan een half jaar wachten op de volgende editie van De Warmste Week, maar de voorbereidingen zijn duidelijk volop bezig. Op ‘t Zand kreeg het gele logo op de vloer donderdagnamiddag alvast een update door Manu Van Acker en Eva De Roo. “Midden juni volgt er nieuws”, houdt de VRT de lippen nog stijf op elkaar.<br

Lees meer »

ONZE OPINIE. “We bouwen aan coalities ‘of the willing’ voor Gaza, maar krijgen in eigen land de coalitie niet mee”

“Alexander De Croo (Open Vld) wil EU-landen verenigen om te spreken over de erkenning van Palestina als staat. De premier gelooft al langer in de samenwerking van Europese landen om méér impact te hebben. Zo wil hij dat ook voor een boycot tegen producten uit de bezette gebieden. Een coalitie van de welwillenden. ‘A coalition of the willing’. Maar we

Lees meer »

Brits parlementair rapport suggereert smartphoneverbod onder 16 jaar: “Snel actie of nog kinderen lopen gevaar”

De volgende Britse regering moet een verbod op smartphones voor jongeren onder de zestien jaar overwegen. Dat is de opvallendste conclusie uit een rapport van de onderwijscommissie van het Britse Lagerhuis. Het rapport is van mening dat te veel schermtijd schadelijk is voor zowel het mentale als fysieke welbevinden van jongeren. “Als er niet snel actie wordt ondernomen, zullen nog

Lees meer »

Betalen singles echt meer erfbelasting? Hoe zit dat nu juist?

"Singles betalen tot 4 keer meer erfbelasting dan mensen die in een relatie zitten." Dat zei Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open VLD) in De Zevende Dag. Dat klopt niet. Het bedrag dat je moet betalen hangt niet af van of je single bent of niet, maar of je erft van een alleenstaande zonder kinderen of partner. En in dat

Lees meer »

Budget van 108 miljoen (!), maar nieuwe film van Jennifer Lopez wordt met de grond gelijk gemaakt: “Heeft ze zelfs het script gelezen?”

Jennifer Lopez (54) heeft hard gewerkt aan de nieuwe Netflix-film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van een briljante data-analist kruipt. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro). Maar of het dat ook waard was? De film wordt allerminst gesmaakt bij recensenten. “Ze verspilt haar kwaliteiten”, klinkt het.

Lees meer »

Mercedes Van Volcem voert campagne in voortuin van voormalige Brugse seksclub

Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem (Open VLD) promoot haar verplichte overstap naar de federale kieslijst op een wel erg originele manier. Haar verkiezingsbord hangt in de voortuin van de voormalige seksclub Ibiza in Sint-Andries, die op zoek is naar ‘nieuwe meisjes’.
The post Mercedes Van Volcem voert campagne in voortuin van voormalige Brugse seksclub appeared first on KW.be.

Lees meer »