Raad van State fluit burgemeester Kir terug: rechtse conferentie mag vandaag doorgaan met speech van Orbán

De tweede dag van de National Conservatism Conference (NatCon), een bijeenkomst waarop een veertigtal prominenten van conservatief, religieus en extreemrechts zijn uitgenodigd, mag vandaag gewoon doorgaan.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Nicki Minaj deelt beelden van bewakers op Schiphol na arrestatie voor softdrugs: “Alles wat ze deden was illegaal”

Nicki Minaj (41) heeft geen goed woord te zeggen over haar bezoek aan Nederland. De politie arresteerde haar zaterdagavond op de luchthaven van Schiphol vanwege de aanwezigheid van softdrugs in haar bagage, waardoor ze haar optreden in Manchester later die avond moest annuleren. Op Instagram deelt ze nu beelden van enkele bewakers die komen vragen om haar tassen opnieuw te

Lees meer »

Betaalbaar wonen, drugs en verouderde sluizen: hierover gaan de verkiezingen in Oost-Vlaanderen

Wie reikt in Oost-Vlaanderen de juiste oplossingen aan rond onder meer wateroverlast, drugstrafiek en betaalbaar wonen? Premier Alexander De Croo (Open VLD) heeft op 9 juni 2 bekende vicepremiers naast zich op de stembiljetten: Petra De Sutter van Groen en CD&V’er Vincent Van Peteghem. Behoudt De Croo de 80.000 voorkeurstemmen uit 2019, blijft N-VA de grootste partij in Oost-Vlaanderen? Buigt

Lees meer »

OPROEP. Ben jij een jonge moeder of vader en gestart met antidepressiva?

Jonge ouders starten vaker met antidepressiva dan anderen. Dat geldt voor moeders én vaders in de twaalf maanden na de bevalling. Ben je bereid daarover te getuigen in de krant, en te vertellen wat die eerste periode na het krijgen van een kind zo zwaar maakt, laat dan hier je gegevens na. Vermeld ook een telefoonnummer waarop we je vandaag

Lees meer »

Netflix scoort met docu over controversieel datingschandaal: ‘Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal’ stoot ‘Baby Reindeer’ van de troon

Wereldwijd waren Netflix-kijkers aan hun scherm gekluisterd door ‘Baby Reindeer’, maar de populaire documentaire over een stalker is niet langer de nummer één. De top 10 van Netflix wordt nu gedomineerd door ‘Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal’. Deze documentaire gaat over een controversiële datingsite voor mensen die een discrete affaire zoeken binnen hun relatie.

Lees meer »

Chirojongens Sint-Nico zoeken materiaal voor zomerkamp: “Regentonnen voor een vlot”

De Chirojongens Sint-Nico zijn op zoek naar allerlei materiaal voor hun zomerkamp van 21 tot en met 31 juli op natuurdomein Verrebroek in Oost-Vlaanderen. “We willen de kampkosten voor onze leden drukken”, zegt Louis Declercq. “Het mogen ook gebruikte spullen zijn.”
The post Chirojongens Sint-Nico zoeken materiaal voor zomerkamp: “Regentonnen voor een vlot” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom ook de jongste generatie weet wat “Protput” betekent

Twintig jaar geleden loste scenarist Jan Eelen ‘Het eiland’, een zogezegde blik achter de schermen van een doodgewoon kantoor langs de zoveelste steenweg. Het werd een schot in de roos, niet enkel bij TV-kijkers van toen maar ook bij de nieuwe generatie streamers. “Het is bijna ongezond hoe goed ik de volledige reeks vanbuiten ken en hoeveel ik het al

Lees meer »