Burgemeester laat rechtse conferentie stopzetten en haalt de wereldpers: “Brussel zet zich te kijk”

NatCon – een internationaal symposium van rechts dat in Brussel moest plaatsvinden – is stopgezet door de politie. De burgemeester van Sint-Joost-ten-Node citeert veiligheidsrisico’s, maar er lijken politieke motieven te spelen. “Brussel staat te kijk voor heel de wereld.”

 

Meer krantenkoppen in België

Florry stapt zelf op uit ‘B&B zoekt lief’: “Die Airbnb’s waren niet van Anthony, maar van z’n papa”

“Ik zoek iemand die zelfstandig en zorgzaam is. Iemand die ook eens een ontbijtje maakt, als verrassing. Dáárom ben ik weg.” Met die harde woorden kondigde de 27-jarige Florry doodleuk haar vertrek aan bij ‘B&B zoekt lief’. Kandidaat Anthony (28) bleef verbouwereerd achter. En toch had Florry een paar goede redenen om het voor bekeken te houden. “Liever iemand die

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Journalist krijgt 6,5 jaar cel na schijnproces in Rusland – Oekraïne saneert deel schuldenlast

Oekraïne heeft een deal gesloten met private schuldeisers om de schuldenlast van het land te verlichten. Dat heeft Kiev maandag bekendgemaakt. Zo mag het land een lagere rente betalen en langer doen over terugbetaling van de schulden. Oekraïne heeft daarnaast zijn luchtafweer tegen Russische aanvallen versterkt. “De Duitse Patriot is aangekomen”, zei president Zelensky zondag in zijn traditionele avondboodschap. Lees

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

Mexico vernietigt 50 “monstertrucks” van drugskartels

In Mexico hebben de autoriteiten 50 zelfgemaakte gepantserde voertuigen van drugskartels vernietigd. De “monstertrucks” waren in beslag genomen bij 30 onderzoeken, zo maakte het openbaar ministerie bekend. De voertuigen werden vernietigd in de noordoostelijke stad Reynosa in de staat Tamaulipas, aan de grens met de VS.

Lees meer »