Pommelien Thijs werkt haar eerste grote tapijt af: “Heel veel respect voor mensen die dit maken”

“Ik ging tapijt leren maken en vandaag werk ik het af”, klinkt het in de video die Pommelien Thijs (23) deelt op Instagram. De zangeres liet haar volgers al in eerdere video’s meegenieten van haar nieuwe hobby. Maar nu heeft ze eindelijk het gewenste resultaat: haar eerste grote tapijt. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Lichamen van drie gijzelaars gevonden in tunnel in Gaza, meldt woordvoerder Israëlisch leger

België verhoogt de Palestijnse steun met vier miljoen euro. Minister Caroline Gennez (Vooruit) benadrukte het belang van deze bijdrage, vanwege de ernstige economische situatie in de Palestijnse gebieden. Op vrijdag werd de drijvende pier, gebouwd door het Amerikaanse leger voor de kust van Gaza, in gebruik genomen. In de ochtend bereikten de eerste vrachtwagens met noodhulp de hulpbehoevende Palestijnse bevolking.Volg

Lees meer »

Liesbeth (33) verhuist met bakatelier Flavie naar de Delaerestraat: “Vernieuwend concept voor de stad Roeselare”

Halverwege september opent Liesbeth Dewilde (33) de deuren van haar bakkerij Flavie langs de Delaerestraat 14 in het centrum van Roeselare. Nadat ze eerder twee jaar in bijberoep vanuit haar eigen keuken huisgemaakte taarten maakte, vond ze in de Delaerestraat het ideale pand om haar passie verder uit te breiden. Maar een klassieke bakkerij, dat hoeven de mensen alvast niet

Lees meer »

Albert (69) en Marlies (79) krijgen al derde keer water in huis na overstroming: “Het ging zo snel. In een kwartier stond het water al kniehoog”

Zijn vrouw, de polissen, een mand vol eten en drinken, twee familie-albums en de fles cognac die hij diezelfde avond nog voor zijn verjaardag had gekregen: dat bracht Albert Plusquin (69) – en in die volgorde – boven in veiligheid, nadat zijn huis in Moelingen aan een razendsnel tempo onder water liep. Over prioriteiten bij overstromingen moet Albert niet meer

Lees meer »

Leverkusen schrijft geschiedenis: kampioen wint ongeslagen de Bundesliga – Miraculeuze ontsnapping Union Berlin in blessuretijd

Bayer Leverkusen heeft geschiedenis geschreven in Duitsland. De landskampioen won met 2-1 van Ausburg, en blijft zo als eerste Duitse ploeg in de geschiedenis een volledig seizoen ongeslagen in de Bundesliga. Terwijl wist Union Berlin zich op wonderbaarlijke wijze te handhaven. In de blessuretijd ging het voorbij Freiburg, waardoor het de degradatiedans ontsnapt.

Lees meer »

‘Dagelijkse kost’ nu ook als verspakket bij Albert Heijn: is doe-het-zelf van Jeroen Meus een aanrader?

Jeroen Meus maakt het ons makkelijk: zijn ‘Dagelijkse kost’-verspakketten liggen voortaan in het rek bij Albert Heijn. Een snelle, makkelijke en smakelijke oplossing voor wie vers en voordelig zelf een Vlaamse klassieker op zijn bord wil toveren, aldus de televisiekok. “Gentse waterzooi is normaal niks waar je op een maandagavond thuis aan zou beginnen.” Wat betaal je voor zo’n doe-het-zelf-Meusbereiding

Lees meer »