LIVEBLOG BAYERN MÜNCHEN-ARSENAL. Kan invaller Trossard de boel nog omkeren, of stoot Bayern door?

Arsenal leek vorige week op weg naar een onverwacht verlies tegen Bayern München. Gelukkig was er Leandro Trossard. Bayern München wilt de teleurstelling van geen kampioen te spelen doorspoelen in eigen huis. Weet Harry Kane weer te scoren tegen The Gunners of is die eer weggelegd voor onze Rode Duivel? 

Meer krantenkoppen in België

Hoe ‘De Vlieg’, Brussel en de ‘Blacks’-clan verbonden zijn met de drugsoorlog in Marseille: “Kinderen van 14 jaar worden in kelders gemarteld”

Al jarenlang kleuren de kasseien van Marseille bloedrood door een drugsoorlog die woedt tussen een achttal clans. De ‘Blacks’ zijn daar één van. Hun tentakels reiken tot in onze hoofdstad en ze worden gelinkt aan Mohamed Amra (30), de voortvluchtige crimineel die in Frankrijk bevrijd werd door een gewapend commando en bekendstaat als ‘De Vlieg’. Dit is het verhaal van

Lees meer »

Aftredend president Abinader herverkozen op Dominicaanse Republiek

Op de Dominicaanse Republiek is aftredend president Luis Abinader herverkozen in de eerste ronde van de presidentsverkiezingen. Hij zal het land opnieuw voor vier jaar leiden. In zijn campagne focuste hij op de economische successen tijdens zijn presidentschap en zijn harde houding tegenover migratie uit Haïti.

Lees meer »

Powerlifter Ricardo Kimpe over zijn recent parcours: “Europees kampioen, maar wat teleurgesteld”

Hij kreeg af te rekenen met een Moldavisch professioneel team dat enkel tevreden was met de titel, maar daar stak hij een stokje voor: Ricardo Kimpe uit Diksmuide won in april in zijn gewichtscategorie een Europese titel powerlifting. Daarbij verbeterde hij een Belgisch record, maar niet het record dat hij voor ogen had. “Ik was een beetje teleurgesteld.”
The

Lees meer »

Hoofddoekenverbod in onderwijs niet in strijd met godsdienstvrijheid, oordeelt Europees Hof voor de Rechten van de Mens: “Hopelijk kan het gezeur nu stoppen”

Het verbod op het dragen van levensbeschouwelijke kentekens in het Vlaamse gemeenschapsonderwijs is niet in strijd met de godsdienstvrijheid, die verankerd is in het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. Dat heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens geoordeeld na een klacht van drie jonge moslimvrouwen. “Hopelijk kan het gezeur over de hoofddoek nu stoppen”,

Lees meer »

Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx

Julie Heyndrickx hangt de schoenen aan de haak. De 27-jarige opposite en kapitein van Wivo Wingene blikt terug op haar volleybalcarrière en legt de focus op een aantal andere sporten.
The post Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gert-Jan opent de deuren van Frituur Fraais: “Smashed hamburger als specialiteit”

Langs de Astridlaan in Assebroek opende Gert-Jan Clincke de deuren van Frituur Fraais. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Fritz Vandewalle, die op deze locatie jarenlang, tot eind vorig jaar, frituur Fritz runde. “De buurtbewoners zijn alvast heel enthousiast dat ze eindelijk weer om frietjes van de frituur kunnen”, zegt Gert-Jan.
The post Gert-Jan opent de deuren van

Lees meer »