LIVEBLOG BAYERN MÜNCHEN-ARSENAL. Kimmich kopt Bayern virtueel richting halve finale, Trossard valt in

Arsenal leek vorige week op weg naar een onverwacht verlies tegen Bayern München. Gelukkig was er Leandro Trossard. Bayern München wilt de teleurstelling van geen kampioen te spelen doorspoelen in eigen huis. Weet Harry Kane weer te scoren tegen The Gunners of is die eer weggelegd voor onze Rode Duivel? 

Meer krantenkoppen in België

Herman Verbruggen waagt zich aan stand-up comedy: “Ik sta niet op podium als Marc Vertongen”

“Ik ben hier vier weken ongezond nerveus voor geweest.” Herman Verbruggen (61) gooit het over een andere boeg: de ‘F.C. De kampioenen’-acteur ontpopt zich tot comedian. Al wil hij niet zo genoemd worden: “Dat is een te grote eer.” Hij heeft zijn eerste optreden met vlag en wimpel overleefd, een eerste stap richting een grote zaalshow. “Ja, ook anekdotes over

Lees meer »

Jonas en Tom debuteren in ORC Rally

Bij de meer dan honderd inschrijvingen voor de komende ORC Rally noteren we de namen van twee nieuwkomers die in hun plaatselijke rally eindelijk een jongensdroom zien uitkomen: Jonas Vandendaele en Tom Braeckevelt.
The post Jonas en Tom debuteren in ORC Rally appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontdek toekomstplannen van Kursaal Oostende tijdens grote opendeurdag op 16 juni

Kursaal Oostende is sinds 1953 een iconische plek in Oostende. Door de jaren heen werd het gebouw verschillende keren gerenoveerd en gerestaureerd. De grandeur van weleer bleef al die tijd bewaard. Maar om de zaal in lijn te krijgen met de ambities, is een grondige renovatie van de concertzaal nodig. Deze renovaties starten in oktober, maar eerst is er nog

Lees meer »

Treinverkeer onderbroken tussen Brussel-Schuman en Brussel-Noord

Het treinverkeer is onderbroken tussen de stations Brussel-Schuman en Brussel-Noord. Dat laat infrastructuurbeheerder Infrabel weten, die erop wijst dat het verkeer tijdens de ochtendspits verstoord zal zijn. De bovenleiding is per ongeluk beschadigd bij werken die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvonden tussen de twee stations.

Lees meer »

Tweede gezamenlijke duivenvlucht is op til

Waar veel gemeenten geen duivenverenigingen meer hebben, telt Torhout er nog twee: De Torhoutse Duif en Gans Alleen. Beide clubs organiseren net als vorig jaar een gezamenlijke duivenvlucht, die zowel door burgemeester Kristof Audenaert als door het stadsbestuur gesteund wordt. Het gaat om een vlucht vanuit Châteaudun voor oude en jaarlingen en dit op zaterdag
The post Tweede gezamenlijke

Lees meer »

Dronken bestuurder (31) zonder rijbewijs veroorzaakt veel schade in slagerij en vlucht weg: “Kosten lopen zeker op tot 10.000 euro”

Een 31-jarige dronken bestuurder richtte zondagnacht veel schade aan bij slagerij Nili’s in de Ooststraat in Veurne. Tijdens een manoeuvre knalde de man met zijn bestelwagen tegen de luifel van de zaak waarna die de etalage aan diggelen sloeg. De man pleegde vluchtmisdrijf maar kon ingerekend worden door de politie, en bleek al een lang rijverbod te hebben lopen. “Ik

Lees meer »