LIVEBLOG BAYERN MÜNCHEN-ARSENAL. Kimmich kopt Bayern virtueel richting halve finale, Trossard valt in

Arsenal leek vorige week op weg naar een onverwacht verlies tegen Bayern München. Gelukkig was er Leandro Trossard. Bayern München wilt de teleurstelling van geen kampioen te spelen doorspoelen in eigen huis. Weet Harry Kane weer te scoren tegen The Gunners of is die eer weggelegd voor onze Rode Duivel? 

Meer krantenkoppen in België

Walvis doet boot kapseizen en gooit twee mensen overboord

Een bultrugwalvis heeft bij New Hampshire een boot doen kapseizen en twee mensen het water in laten vliegen. Twee broers van 16 en 19 die in een nabijgelegen bootje vaarden, konden het tafereel vastleggen. Op de video is te zien hoe de bultrugwalvis plotseling uit het water opduikt voordat hij een klein vaartuig van 7 meter omgooit. Bekijk de beelden

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries wint hoogstaande partij van Wade, Van Gerwen en Smith strijden om laatste finaleticket

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Koning Filip is hoopvol na verkiezingen, maar roept op tot “hoogdringende” aanpak van begrotingstekort

Koning Filip ziet na de recente federale verkiezingen mogelijkheden voor politieke partijen en regio’s om toenadering tot elkaar te zoeken. Dat zegt hij in zijn jaarlijkse tv-toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Nu België op het “Europees strafbankje” zit en onder financieel toezicht staat vanwege buitensporig begrotingstekort, roept de koning ook op dat probleem “hoogdringend” aan te pakken.

Lees meer »

Liveblog – Biden in eerste toespraak na terugtrekking: “Fakkel doorgeven zodat we democratie kunnen verdedigen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor het eerst een toespraak gehouden nadat hij heeft aangekondigd dat hij zich terugtrekt als kandidaat voor de presidentsverkiezingen. Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft dan weer zijn eerste verkiezingsmeeting gehouden sinds Biden zich heeft teruggetrokken. Volgt het nieuws over de race om het Witte Huis in deze liveblog.

Lees meer »

Provinciedomein van Huizingen moet jong Brabants trekpaard Remi laten inslapen: “Als je een dier hebt, liggen verdriet en liefde vaak kort bij elkaar”

Het provinciedomein van Huizingen heeft een van zijn geliefde Brabantse trekpaarden verloren. Remi, die nog maar net 1 jaar oud was, liep al even mank. Toen de blessure veel erger bleek dan eerst gedacht, hebben de dierenverzorgers besloten het paard te laten inslapen. "We moesten van ons hart een steen maken", zegt dierenverzorger Sam Stylemans.

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne met talrijke bekende Vlamingen

Na ‘Gert Late Night’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ en een daaropvolgende pauze is het duo ‘Gert & James’ voor even terug. Tijdens de zomermaanden ontvangen ze het grote publiek voor een wervelende avondshow met sketches, groots dansensemble en livemuziek van de XL Band in het Studio 100 Theater in De Panne.
The post IN BEELD – Première ‘Gert

Lees meer »