LIVEBLOG BAYERN MÜNCHEN-ARSENAL. Bayern voert de druk op, maar Arsenal kraakt voorlopig niet

Arsenal leek vorige week op weg naar een onverwacht verlies tegen Bayern München. Gelukkig was er Leandro Trossard. Bayern München wilt de teleurstelling van geen kampioen te spelen doorspoelen in eigen huis. Weet Harry Kane weer te scoren tegen The Gunners of is die eer weggelegd voor onze Rode Duivel? 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Koning Filip vindt uitspraken van zijn broer Laurent ongepast en tikt hem op de vingers

Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) op de vingers getikt over zijn exclusief interview met HLN. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf? En klopt het dat Laurent toestemming moet vragen

Lees meer »

“Het manoeuvre van Hayen zette Riemer en Anderlecht schaakmat”

Anderlecht moest alweer zijn meerdere erkennen in Club Brugge. En zakte zo voor een tweede keer in deze Champions’ Play-offs door de ondergrens. “Anderlecht was zó machteloos dat het Park moedeloos werd”, zag onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus vliegt de helikopter zondag allicht naar Sint-Andries. “Al is Club best op z’n hoede. Miron Muslic is een bijzondere coach.”

Lees meer »

De weergaloze tijdrit van Ganna en Alaphilippe die met een gewone helm op de tijdritfiets zat: de momenten van Giro-rit 14

De veertiende etappe in de Giro vormde het podium voor een tijdrit van Castiglione delle Stiviere naar Desenzano del Garda. Ganna zette een kanontijd neer, die ook leider Pogacar niet van de tabellen kon vegen. De Italiaan etaleerde zijn tijdritklasse en schreef zo de veertiende etappe op zijn naam. Eerder op de etappe zagen we Alaphilippe die met een gewone

Lees meer »

Miljoenendeals, dure etentjes en 1.000 euro per uur voor zijn ex: het luxeleven van ex-topman De Voorzorg

Het Openbaar Ministerie verdenkt de ex-topman van De Voorzorg Tony Coonen (57) van extreme zelfverrijking. Vastgoedmagnaten konden hem in ruil voor miljoenen euro’s omkopen, zijn toenmalige partner mocht De Voorzorg 1.000 euro per uur factureren en het socialistische ziekenfonds betaalde zijn etentjes in sterrenrestaurants, de tankkosten van zijn schoonouders en zelfs de kerstversiering.

Lees meer »

Operaties zonder pijnstillers, amputaties na urenlang vastgeketend te zijn: Gazanen “gemarteld” in Israëlisch veldhospitaal, aldus dokter

Palestijnse gevangenen uit de Gazastrook worden routineus vastgeketend, geblinddoekt en gedwongen om luiers te dragen tijdens hun behandeling in Israëlische veldhospitalen. Dat hebben verschillende hulpverleners en klokkenluiders bevestigd aan de BBC. Volgens een arts komen de gebruikte praktijken neer op “marteling”.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland heeft niet voldoende troepen voor grote doorbraak in Oekraïne, zegt NAVO-generaal – “Rusland gebruikt burgers als menselijk schild”

Het Russische leger houdt 35 tot 40 burgers vast in de stad Vovtsjansk en gebruikt hen als menselijk schild om een militair hoofdkwartier te beschermen. Dat zegt de lokale politie. De Russische opmars zou in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv dan weer een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »