LIVEBLOG BAYERN MÜNCHEN-ARSENAL (21u). Kane: “Seizoen is mislukt als we Champions League niet winnen”

Arsenal leek vorige week op weg naar een onverwacht verlies tegen Bayern München. Gelukkig was er Leandro Trossard. Bayern München wilt de teleurstelling van geen kampioen te spelen doorspoelen in eigen huis. Weet Harry Kane weer te scoren tegen The Gunners of is die eer weggelegd voor onze Rode Duivel? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust

Wie in de Verenigde Staten al eens een strand bezocht, merkte het misschien al op: op verschillende locaties worden strandgangers gewaarschuwd voor zeeschuim dat een hoge concentratie PFAS zou bevatten. Ook aan onze kust werd al meermaals PFAS gedetecteerd, maar waarschuwingsborden zijn volgens het VLIZ nog niet nodig.
The post Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust appeared

Lees meer »

Telenet en Proximus zetten grote stap richting samenwerking rond uitrol van supersnelle fibernetwerken in Vlaanderen

Wyre, de joint venture van Telenet en Fluvius, en Proximus hebben een ‘memorandum of understanding’ ondertekend over een mogelijk toekomstige samenwerking om sneller in heel Vlaanderen supersnelle fibernetwerken te kunnen aanleggen. Vooral buiten de grotere steden moet de uitrol van die glasvezelnetwerken sneller en goedkoper worden door de samenwerking.

Lees meer »

Zoveelste inbraakpoging in automaat in Waregem: “Vermoedelijk steeds zelfde dader, gelukkig sloeg buurvrouw alarm”

Een onbekende dief ondernam in de nacht van dinsdag op woensdag een mislukte poging om de voedselautomaten bij Grasrobots open te breken. Vermoedelijk gaat het om dezelfde persoon die de afgelopen weken al meerdere gelijkaardige feiten pleegde in de streek.
The post Zoveelste inbraakpoging in automaat in Waregem: “Vermoedelijk steeds zelfde dader, gelukkig sloeg buurvrouw alarm” appeared first on

Lees meer »

Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem

Dennis Bels (34) wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker van het Vlaams Belang. Hij is sinds 2020 partijvoorzitter van de lokale afdeling. Dennis is van opleiding historicus en godsdienstwetenschapper.
The post Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Unilever overtreft winstverwachtingen

14:25 Levensmiddelenconcern Unilever heeft tijdens de eerste jaarhelft meer winst geboekt dan verwacht, ook al vielen de omzetcijfers tegen. Dat lag eerder aan de prijzen dan aan de volumes, aldus analisten…

Lees meer »

Israël roept op zuiden Gazastrook te evacueren, zeker 70 Palestijnen gedood bij Israëlische aanvallen op Khan Younis

Het Israëlisch leger heeft een deel van de inwoners van Khan Younis, een stad in het zuiden van de Gazastrook, het bevel gegeven om te evacueren, waar het een intensieve operatie zal uitvoeren. Dat laat het Israëlische leger weten op X. Even later zijn bij Israëlische aanvallen op Khan Younis zeker 70 Palestijnen, onder wie vrouwen en kinderen, gedood en

Lees meer »

Zizou Bergs, trotse tennisolympiër: “Mensen zeggen ‘wow’ als ik in Wimbledon tennis. Voor de Spelen klinkt die ‘wooow’ veel langer”

De olympische spirit is op het lijf geschreven van ‘publieksspeler’ Zizou Bergs. De enige Belg in het enkelspel lootte zwaar tegen de Griek Stefanos Tsitsipas, maar Bergs belooft zich zaterdag dubbel te plooien. “Hier op de Spelen voel ik precies nog meer fierheid.” En misschien helpt zijn ‘flashy’ bril à la de jonge Andre Agassi, of is het de “snelle

Lees meer »