Levenloos lichaam van matroos uit het water gehaald in Gentse haven

In de Gentse haven is woensdagmiddag het levenloze lichaam van een matroos uit het water gehaald. De persoon was enkele uren daarvoor als vermist opgegeven.

 

Meer krantenkoppen in België

Ex-’Wittekerke’-actrice Patricia Goemaere mist de roem niet: “Mensen dachten dat ik echt een slechte en doortrapte vrouw was”

“Vrouwenrollen voor rijpere vrouwen liggen niet voor het rapen.” Ex-’Wittekerke’-actrice Patricia Goemaere (61) speelt mee in het interactieve theaterstuk ‘Aspe: moord in de studio’, maar betreurt dat sommigen haar nu als ‘oud’ bestempelen. “Ik ben nog lang niet van plan om met pensioen te gaan”, klinkt het vastberaden.

Lees meer »

Oostends Revalidatieziekenhuis BZIO wordt KLIEF

De organisatie BZIO (Bundeling Zorginitatieven Oostende), inclusief de bekende locaties IMBO en de Koninklijke Villa, zal voortaan opereren onder één nieuwe naam: KLIEF.
The post Oostends Revalidatieziekenhuis BZIO wordt KLIEF appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook in Bredene groot scherm voor Rode Duivels

Van 14 juni tot en met 14 juli is het EK voetbal. Ook in Bredene kan je supporteren voor de Belgische ploeg op groot scherm. Dat komt op het evenementenplein voor het MEC Staf Versluys.
The post Ook in Bredene groot scherm voor Rode Duivels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jasmijn Van Hoof na haar soaprelatie met 20 jaar oudere Kürt Rogiers in ‘Familie’: “Ik ben zelf geschrokken van de heftige reacties”

Dat Jasmijn Van Hoof (33) haar comeback in ‘Familie’ niet gemist heeft. Na 2,5 jaar afwezigheid is Stefanie helemaal terug van weggeweest en weet ze meteen het gezin Coppens vierkant te laten draaien door haar verrassende relatie met de beste vriend van haar vader Lars (Kürt Rogiers). “Toen ik die verhaallijn te horen kreeg waren Lars en Veronique nog samen

Lees meer »

Jordan Bardella (28), de extreemrechtse “leeuw” van Le Pen, sluit deal met centrumrechts en zegt klaar te zijn om Frankrijk te regeren

Jordan Bardella (28), voorzitter van de extreemrechtse Franse partij Rassemblement National, zegt klaar te zijn om de macht over te nemen. Bardella dwong de Franse president Emmanuel Macron (46) zondag om nieuwe parlementsverkiezingen te organiseren na diens grote nederlaag bij de Europese verkiezingen. “Ik doe op mijn 28ste wat ik eigenlijk op mijn 45ste of 50ste zou moeten doen.” Dinsdag

Lees meer »

Wit-Gele Kruis steunt Beverse gezinnen

De Harelbeekse afdeling van het Wit-Gele Kruis schenkt 500 euro aan SoNoBeG, het Solidariteitsfonds voor Noodlijdende Beverse Gezinnen. De organisatie, bestaande uit vijf geëngageerde gezinnen en enkele vrijwilligers, helpt al meer dan 20 jaar dorpsgenoten die door tegenslagen in armoede terechtkomen. “Wij doen geen grootse dingen, maar geven hen een sprankeltje hoop en geloof, zodat
The post Wit-Gele Kruis

Lees meer »